Match: Tottenham-Manchester City (Premier League) | Speltips: Över 2,5 | Odds: 1,70 | Spelstopp: 15:15 | Spelbolag: CherryCasino

Blivit en hel del överspel för min del på sistone, här blir det inget undantag. Tottenham tar emot Manchester City hemma på White Hart Lane och det är upplagt för fotbollsfest – överspelet lockar något enormt.

Manchester City har sex vinster efter sex omgångar, och man har gått över 2,5-linan i samtliga matcher, inga som helst frågetecken i offensiven alltså. Aguero på fem mål och Sterling på fyra exempelvis. Sen finns även tre andra spelare med två mål var. Framåt har det blivit 18 mål och frågan är vad den siffran kommer landa på efter denna match, känns som att man på egen hand kan lösa linan om man har en bra dag på jobbet, så ruskigt bra har man varit under Guardiola. Tottenham dock, desto målsnålare med endast två matcher som gått över samma lina. Väldigt överraskande då Spurs var riktigt målglada förra säsongen, bland de allra målgladaste. Tror inte man blivit sämre direkt, utan snarare att det inte lossnat riktigt målmässigt. Här hoppas vi på en balja eller två av hemmalaget!

I de fem senaste mötena lagen emellan har överspelet suttit (2-1, 4-1, 0-1, 1-4, 1-5). Tror chanserna är stora att vi bjuds på ännu ett målfyrverkeri här, det kryllar verkligen av offensiv kvalité i båda lagen. Nya mål av Aguero att vänta här? Blir det sjunde raka ligamatchen där man klarar överspelet för Citys del? Jag tror stenhårt på att man lyckas. Över 2,5 spelas till fina 1,70, ett odds jag trodde skulle ligga på 1,55-1,60. Lycka till vid rygg!