Match: Juventus – Lyon | (Champions League) | Speltips: Över 2,5 mål | Odds: 1,80 | Spelstopp: 20:44 | Spelbolag: 10Bet

Fin gårdag där det blev full pott, nu kör vi igen och återigen står Champions League på schemat!

Hemmalaget Juventus har inlett Champions League gruppspelet riktigt bra vilket gör att man leder gruppen med sina 7 poäng och en målskillnad på 5-0. I det första mötet mot Lyon så vann man med knappa 0-1 men det kunde blivit minst ett till mål, dock gjorde Lyon det riktigt bra. Nu tror jag det blir annorlunda då Juventus är ett grymt starkt lag på hemmaplan och det var riktigt längesedan man förlorade där. 14 av de senaste 20 hemmamatcherna för laget har slutat med över 2,5 mål.

Lyon inledde Champions League fint med en stabil 3-0 seger hemma mot Zagreb men därefter har det blivit två raka förluster. Man ska egentligen inte ha något i slutspelet att göra med den truppen man har men med maximalt flyt så kan allt gå, speciellt för ett skickligt lag som Lyon.

Lyon lär onekligen få det tufft ikväll men jag tror utan tvekan att man trots det har chans att göra ett mål på Juventus. Däremot tror jag Juventus gör minst två eller tre framåt, ser ingen som helst anledning till varför man inte skulle göra det med tanke på lagets starka hemmafacit. Jag testar över 2,5 mål till 1,80x pengarna hos 10Bet.