Match: Cagliari-Palermo (Serie A) | Speltips: BLGM | Odds: 1,66 | Spelstopp: 21:00 | Spelbolag: 10BET

Cagliari och Palermo drabbar samman under måndagskvällen, i ett möte som på förhand luktar målrikt. Det är ju liksom Cagliari som står på ena sidan av planen, Italiens kanske roligaste lag att följa just nu.

Cagliari har spelat tio matcher den här säsongen, samtliga matcher har gått över 2,5-linan. Offensiven ser väldigt bra ut och man gör många mål framåt, faktum är att man lyckats näta i nio av tio matcher hittills i ligaspelet, enda gången man misslyckades med att hitta nätet var i 4-0-förlusten mot Juventus. Samtidigt som man producerar mål framåt så läcker man dock väldigt mycket bakåt, man har hållit nollan en enda gång den här säsongen och det var i 3-0-segern mot Atalanta. Kort och gott – många mål framåt, många mål insläppta. 4-1-förlusten mot Lazio senast och 3-5-förlusten dessförinnan mot Fiorentina är två praktexempel som summerar Cagliaris säsong så här långt.

Palermo å andra sidan är.. aningen normalare om man säger så. Dock går det riktigt illa för laget som endast har en seger på hela säsongen, man ligger på en 19:e plats i tabellen och har fyra segrar och ett kryss på de fem senaste matcherna. Anledningen till att jag väljer att spela BLGM istället för överspelet är att jag inte vet vart jag har detta Palermo, blir inte förvånad om man väljer att spela defensivt vid ett sent oavgjort resultat för att säkra en poäng, med tanke på den prekära situation man befinner sig i. Ska tilläggas att Palermo fixat BLGM-spelet i lagets fyra senaste matcher, mot Sampdoria, Roma, Torino och Udinese senast.

Ett möte som på förhand väntas bjuda på ett par mål. Palermo måste framåt då poängbehovet är stort och man har lyckats göra mål i de fyra senaste matcherna. Cagliaris statistik talar för sig själv, man har gjort mål samt släppt in mål i nio av tio matcher säsongen den här säsongen. BLGM hugger jag till 1,66, lycka till vid rygg!