Match: 1860 München-Kaiserslautern (2. Bundesliga) | Speltips: BLGM-NEJ | Odds: 1,80 | Spelstopp: 20:15 | Spelbolag: 10BET

Måndagen bjuder på ett intressant möte i den tyska andradivisionen, 1860 München och Kaiserslautern drabbar samman i en på förhand väldigt jämn och oförutsägbar tillställning. Jag spelar att båda lagen inte gör mål.

Utöka spelkassan med exklusiva odds bonusar

Hemmalaget befinner sig på en 14:e plats i tabellen, samtidigt som gästerna befinner sig två placeringar ovanför. Ett möte mellan två lag som befinner sig på undre halvan, med andra ord. Med det är även två lag som börjat plocka allt fler segrar på slutet, samtidigt som München har fyra segrar på de tre senaste matcherna så kommer Kaiserslautern till detta möte med tre raka segrar i bagaget. Viktigast här för båda lagen är inte att vinna, det är att inte förlora. Förväntar mig en låst tillställning mellan två försiktiga lag, som sätter defensiven i fokus. Det är lite så dessa lag spelat under säsongen.

Tar vi en titt på Kaiserslauterns senaste matcher exempekvis så kan vi konstatera att BLGM-spelet inte suttit i någon av lagets tio senaste matcher i ligaspelet. Även inbördesstatistiken talar emot BLGM-spelet, sju av de tio senaste mötena lagen emellan har slutat med att båda lagen INTE gör mål. Jag plockar samma spel ikväll.

BLGM-NEJ spelas till 1,80, tror starkt på 1-0/0-1. Lycka till!

Signa upp hos 10Bet