Match: LA Lakers-Chicago Bulls (NBA) | Speltips: Chicago +6,5 | Odds: 1,52 | Spelstopp: 03:30 | Spelbolag: 10BET

En riktigt het match väntar inatt! LA Lakers tar emot Chicago Bulls, och det är ett riktigt klassiskt möte. Det kommer bli en mycket jämn och öppen tillställning, och jag tror att gästerna täcker handicap-linan.

LA Lakers och Chicago Bulls, två av NBA:s mest klassiska klubbar. Givetvis är klubbarna inte på samma sportsliga nivå som för ett par år sedan, men ett hett möte är det fortfarande. Lakers har inlett säsongen ganska stabilt, med sju segrar av 13 möjliga. Chicago har inlett ännu starkare med åtta segrar på 13 matcher. Mycket kul att lagen inleder säsongen starkt efter fjolsäsongens svaga prestationer. Detta möte är riktigt svårtippat, känns verkligen som att det kan gå hur som helst. Att båda lagen kommer från en förlust senast underlättar inte då det gäller att hoppa tillbaka på vinnarspåret, frågan är vem som drar det längsta strået i detta möte.

Då dagsformen hos båda lagen är ganska lik finner jag inbördesstatistiken som en stark faktor här. Åtta av de tio senaste mötena lagen emellan har slutat med Chicago-seger, och i nio av de tio senaste mötena har Chicago täckt +6,5-linan. I en match förlorade man med nio poäng. Inatt tror jag absolut man håller jämnt skägg, och med en +6,5-handicap tror jag man löser biffen.

Chicago +6,5 plockas till 1,52, lycka till vid rygg!