Match: West Brom-Burnley | (Premier League) | Speltips: BLGM | Odds: 1,95 | Spelstopp: 21:00 | Spelbolag: 10Bet

Idag går vi för sjätte raka, börjar den sega månaden få en vändning?

Utöka spelkassan med exklusiva odds bonusar

Hemmalaget West Brom har inlett säsongen på det sätt som man kan förvänta sig av laget med lite blandade resultat. Man ligger just nu precis i mitten av den väldigt jämna tabellen och kan klättra ett par placeringar ikväll vid full pott. På de 8 senaste matcherna har man mäktat med att göra mål i 7 av dessa, enda mållösa matchen kom mot ett starkt Manchester City. Men man kan utan tvekan göra mål och har bevisat det gång på gång under säsongen som hittills gått.

Gästerna Burnley har stundvis imponerat och ligger endast ett poäng bakom West Brom inför kvällens drabbning. Trots att man är nykomlingar så har man verkligen tagit för sig och har slagit Liverpool, Everton samt spelat oavgjort mot Manchester United. Dessutom kommer man stärkta till matchen med en 3-2 seger hemma mot Crystal Palace i förra omgången efter att ha avgjort i slutskedet av matchen.

Att lag som dessa har svårt att göra mål mot de bättre lagen i ligan är förståeligt, här ska dock båda kunna lösa varsin balja. Det är två lag som varit rätt så starka då man gjort en del mål framåt och även ibland skrällt mot ett par topplag. BLGM får vi hos 10Bet till 1,95x, det känns högst troligt så varför inte testa med en mindre slant?

Signa upp hos 10Bet