Match: Nottingham-Newcastle | (Championship) | Speltips: BLGM | Odds: 1,70 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: Coolbet

Fint med full pott igår, nu går vi för ytterligare vinster idag och firar in helgen på bästa sätt!

Nottingham är ett lag som blandar och ger, man kan slå vilket lag som helst men man kan även förlora den allra mest självklara matchen man ska vinna. Allra mest noterbart är att man spelat BLGM i hela 14 av 18 matcher under årets Championship, det är trots allt ett otroligt högt snitt. Vad kommer det sig att man så ofta spelar BLGM? Jag tror det är av den anledningen jag nämnde ovan, man är så väldigt ojämna i sina resultat allt som oftast.

Bortalaget Newcastle har vart magiskt starka redan från omgång ett och har i flera matcher fullständigt kört över sina motstånd. Man leder även ligan men det ska dock tilläggas att det är med knapp marginal och tabellen är väldigt jämn, som alltid. I förra omgången åkte man förvånande på en 0-1 förlust hemma mot Blackburn och efter det så förlorade man med 2-1 mot Hull City i EFL. Överlag är dock Newcastle bra och man bör lösa minst ett mål här, allt annat vore högst förvånande.

Newcastle går givetvis in som favoriter här men känslan är, utan att ha några större belägg för det att formen kanske är på väg nedåt. Det går inte att hålla den kurvan man haft och någon gång vänder det, kanske var matchen mot Blackburn starten för det? Samtidigt så kommer man dock utan tvekan att lösa minst ett mål mot ett ojämnt Nottingham som oftast släpper in nåt mål. Som jag tidigare sagt så har Nottingham spelat BLGM i 14 av sina 18 spelade matcher hittills.

Alla nya spelare får även 100% upp till 1500 kr i bonus hos Coolbet