Match: Bayern-Hertha Berlin (Bundesliga | Speltips: Bayern -2 asian | Odds: 1,75| Spelstopp: 19:59 | Spelbolag: CherryCasino

Efter några riktigt tunga dagar så hoppas jag att vinden vänder och att vi kan jobba in ett par vinster. Det finns mycket fina spel att välja mellan och Bayern-Hertha Berlin är ett av dessa.

Hemmalaget Bayern Munchen är precis som under alla andra säsonger riktigt starka och ett av de bättre lagen i Europa, på alla fronter. Efter tre spelade matcher i ligan har man tagit full pott och har en målskillnad på hela 11-1, alltså har man gjort nästan fyra mål per match i snitt. Utöver den fina starten så har man även hunnit med att ta tre andra fina skalper, 2-0 mot Dortmund i Supercupen, 5-0 mot Rostov i CL och 5-0 mot Jena i den tyska cupen. Under dessa matcher inklusive ligan har man den otroliga målskillnaden 23-1, trots att man inte mött de bästa lagen i alla matcher är det ändå starkt.

Hertha Berlin ska dock inte underskattas allt för mycket, man har fått en helt okej start på ligan med tre raka segrar. Slagit Ingolstadt, Freiburg och Schalke i förhållandevis jämna matcher men det har ändå blivit segrar i alla tre stycken. Nu ska man däremot få möta Bayern på bortaplan och det lär inte bli enkelt, snarare extremt svårt. Jag tror det ska vara klasskillnad här och misstänker att Hertha Berlin kommer få gå mållösa ifrån matchen.

Jag tror Bayern tar detta enkelt och vi får 1,75 på -2 asian (pengarna tillbaka vid tvåmålseger, vinst vid seger med tre mål eller fler) vilket känns väldigt bra. Bayern är enormt bra i år, har inlett säsongen starkt och spelar dessutom ikväll på sin hemmaplan. Lägg därtill att rent historiskt så är Hertha Berlin ett lag man brukar slå på hemmaplan, 18 av de 20 senaste mötena har slutat med Bayern seger, ofta med två mål eller fler. GL vid rygg!