Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Bruins har bara vunnit en match den här säsongen.

  • Bruins har tappat en del av sin stomme i Chara, det känns inte lika stabilt längre.

  • Flyers har bara förlorat en match den här säsongen.

  • Flyers har spelat rolig och fartfylld hockey som kommer ställa till besvär för Bostons backlinje.

Känner inte igen Bruins

Semyon Varlamov stod för 27 räddningar i hans andra raka hållna nolla för New York Islanders när dem slog Boston Bruins hemma i Nassau Coliseum under natten till tisdag. Varlamov är den första målvakten i Islanders historia som har hållit två raka nollor i sina första matcher som startspelare och den 14:e att göra det i NHL:s historia. Målet i matchen gjordes av Jean-Gabriel Pageau med 4:09 kvar i den tredje perioden. Laget är nu 2-1-0 den här säsongen och Boston har inte kommit upp i något utav den nivån man är van vid att se dem prestera på. Pageau tryckte in en retur från Adam Pelechs slagskott förbi Bruins målvakten Tuukka Rask. Det var Islanders första hemmaseger mot Bruins sedan den 2 november 2013. Det säger en hel del om var Boston står idag jämfört med vad man har varit.

Tuff bortamatch

Brian Elliott stod för 40 räddningar när Philadelphia Flyers revanscherade sig från kvällen innan när man förlorade mot just Buffalo Sabres och vann med 3-0 i Wells Fargo Center under natten till onsdag. Kevin Hayes stod för ett mål och en assist för Philadelphia. Laget är nu 3-1-0 för säsongen och målvakten Elliott har gjort bra ifrån sig såhär långt. Han gjorde 15 räddningar på 17 skott efter han varit tvungen att hoppa in istället för Carter Hart i den andra perioden när man förlorade med 6-1 mot Buffalo under natten till tisdag. Svensken Jonas Johansson stod för åtta räddningar på nio skott för sitt Buffalo när han fick hoppa in istället för Carter Hutton inför den tredje perioden. Hutton stod för 19 räddningar på 20 skott.

Jag gillar det jag ser av Flyers och jag tror dem kommer att ge Bruins en väldigt tuff match med tanke på att dem inte hittat rätt ännu sålänge den här säsongen.

Speltips.se ger tipset:

Philadelphia Flyers (ML) hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 20/1 kl 13.30

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.