Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Columbus Blue Jackets har bara vunnit en match den här säsongen efter fulltid.

  • Blue Jackets kommer från ett dubbelmöte med Red Wings där man vann en match och förlorade en efter övertid. Säger inte så mycket med tanke på att Red Wings inte är de bästa laget i ligan direkt.

  • Kommer bli tufft mot de regerande mästarna.

  • Tampa har sett ostoppbara ut i de två första matcherna mot Blackhawks.

  • Tampa har fått några dagars vila nu och kommer komma till den här matchen med väldigt mycket energi.

Övertidsförlust

Tyler Bertuzzi gjorde mål efter bara 15 sekunder spelade i övertiden för att ge Detroit Red Wings en 3-2 seger mot Columbus Blue Jackets i Little Caesars Arena under natten till onsdag. Columbus målvakten Elvis Merzlikins räddade det första skottet från Dylan Larkin i det första anfallet under övertiden men returen åkte turligt nog in ändå via Bertuzzis ben. Målet var hans 50:e fullträff i NHL. Anthony Mantha och Bobby Ryan gjorde de andra målen för Red Wings, Larkin hade två assist och målvakten Jonathan Bernier stod för 22 räddningar, laget är nu 2-2-0 för säsongen.

För Columbus del så var Boone Jenner och Alexandre Texier som stod för målen och målvakten Merzlikins gjorde 24 räddningar. Columbus är nu 1-2-1 för säsongen efter att ha startat med två övertygande förluster mot Nashville Predators innan man lyckades vinna mot ett ganska svagt Red Wings förra omgången för att sedan återigen förlora. Med tanke på vilka problem man haft mot lag som Predators och Red Wings så kommer det bli tufft för dem mot de regerande mästarna.

Lång vila

Andrei Vasilevskiy briljerade mellan stolparna när han stod för 35 räddningar i Tampa Bay Lightnings 5-2 seger över Chicago Blackhawks i Amalie Arena under natten till lördag. Kedjan med Blake Coleman, Yanni Gourde och Barclay Goodrow spelade otroligt bra i denna match då man tillsammans stod för sex poäng, två mål och fyra assist. Laget är nu 2-0-0 efter att man slagit just Blackhawks även i premiären, då med 5-1 istället. I den här matchen hade även Steven Stamkos ett mål och en assist. För Chicago så gjorde Patrick Kane mål och Alex DeBrincat stod för ett mål och en assist. Dem är nu 0-2-0 för säsongen och målvakten Collin Delia stod för 32 räddningar på 37 skott.

Inför säsongen så var man något orolig över att Kucherov är borta för säsongen men det har ju visat sig inte vara några större problem. Många andra spelare har tagit chansen att skina och jag tror att Tampa kommer bli väldigt farliga även i år. Ett svajigt Columbus kommer man inte ha några problem med att städa av.

Speltips.se ger tipset:

Tampa Bay Lightning att vinna hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 20/1 kl 13.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.