Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • PSG löser spelet i sex av sina elva senaste matcher.

  • PSG löser spelet i sex av sina senaste tio hemmamatcher.

  • PSG har en fantastisk offensiv med både Kylian Mbappe och Neymar.

  • Montpellier har usel form och har släppt in tolv mål de senaste fem matcherna.

  • Montpellier har en svag backlinje och har släppt in fjärde flest mål i ligan den här säsongen.

Flest gjorda – minst insläppta

PSG är för tillfället inne i en ytterligare bättre period än hittills någon gång under säsongen. På de senaste elva matcherna så har man vunnit åtta av dessa och poängtappen har kommit mot topplagen Lyon och Lille samt mot hemmastarka St Etienne. Vårt spel löser man dock i sex av dessa matcher, alltså i en majoritet av de senaste elva matcherna. Ser man till hemmaplan så är statistiken ytterligare lite starkare och där löser man spelet i sex av sina senaste tio hemmamatcher.

Och spetsspelarna och målskyttarna i det här laget behöver väl knappast någon närmare introduktion. Kylian Mbappe och Neymar återfinns på varsin kant i 4-3-3-uppställningen och centralt finns sedan antingen Mauro Icardi eller Moise Kean som båda är pålitliga målskyttar. PSG är också skickliga defensivt och tillåter sällan motståndarna att göra mål. Endast elva insläppta mål på 20 matcher är en viktig statistik då det för vårt spel vore bra om inte Montpellier tilläts göra mål. På plats är också nye tränaren Mauricio Pocchetino, som ger en extra krydda och förhoppningsvis ett extra taggat hemmalag.

Svag form

Motståndet för kvällen står Montpellier för. Ett lag som återfinns på en elfteplats i tabellen men som i formtabellen för de senaste fem matcherna återfinns på 19:e plats. Endast två poäng på fem matcher och det är inte en formkurva som man vill komma till en bortamatch mot PSG med. Det kan bli en jobbig fredagskväll om det vill sig illa. Vid fyra tillfällen denna säsong har man förlorat med två mål eller fler. Tre av dessa matcher kommer de senaste åtta matcherna, en av dessa mot PSG på hemmaplan.

Rent spelarmässigt så är det en ganska svag defensiv som vi tittar på i Montpellier. Laget har släppt in fjärde flest mål i hela ligan och de senaste fem matcherna har hela tolv mål ramlat in bakom målvakten Omlin i målet. Annars är det en trubbig backlinje han har framför sig och jag tror man får stora problem mot PSG:s mycket starka offensiv.

Speltips.se ger tipset:

PSG -1,5 hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 20/1 kl 17:30

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.