Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Zwolles matcher har ett snitt på 10,35 hörnor/match den här ligasäsongen. Ett snitt som är betydligt högre än vårt spel.

  • Zwolle har löst spelet i sex av deras sju senaste matcher.

  • Willems ligamatcher har ett snitt på 9,71 hörnor/match.

  • Generellt sätt spelas det en väldigt offensiv fotboll i Nederländerna, vilket lägger grunden för ligans höga hörnsnitt.

  • Spelet har suttit i deras tre senaste inbördes möten.

Hörnspelet hittas

Willem II Tilburg och PEC Zwolle drabbas samman i en spännande ligabatalj under fredagskvällen. Vi är inne i den 18:e omgången av Eredivisie och dessa två lagen hittas i botten av tabellen. Men vi väljer att undvika själva 1X2-marknaden inför den här bataljen och riktar istället blickarna mot ett spännande hörnspel.

Hemmalaget Willem II har inte fått sig någon bra start på den här ligasäsongen. Efter 17 spelade ligamatcher hittas klubben på en 16:e plats i tabellen, en placering som betyder kvalspel för att stanna kvar.Det finns massvis med tid för hemmalaget att klättra ur den förödande bottenstriden, men att matcha förra säsongen femteplats är utom räckhåll. Willems ligamatcher har ett snitt på 9,71 hörnor/match den här säsongen. Hemmalaget spelar med en 4-3-3 formation vilket ger yttrarna massvis med en mot en dueller på kanten, vilket i sin tur resulterar i många hörnor.

Arbete i lugn miljö

På motståndarsidan hittar vi alltså gästande PEC Zwolle under fredagskvällen. Bortalaget har haft en bättre första halva på säsongen än hemmalaget Willem, rent resultatmässigt. Gästerna parkerar på en 13:e plats med sju poäng mer än fredagens motståndare Willem. Tränaren John Stegeman och gäng kan alltså arbeta i en lugnare miljö just nu, utan att behöva tänka på den nervkittlande bottenstriden.

Men som vi tidigare nämnt lägger undertecknad fokus på hörnspelet under fredagskvällen. Likt hemmalaget Willem har det även blivit en hel del hörnor för gästernas del. PEC Zwolles ligamatcher har ett snitt på hela 10,35 hörnor/match, snittet är det femte högsta i hela ligan. Spelet har suttit i sex av deras sju senaste matcher. Det spelas en väldigt offensiv fotboll generellt i landet Nederländerna, något som även speglar av sig på antalet hörnor..

Speltips.se ger tipset:

Över 8 hörnor hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 4/5 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.