Ö 4,5 mål hos Betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 20/10 kl 17:45

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Färjestad löser spelet i sex av nio matcher, förlängning inräknat.

  • Örebro löser spelet i fem av åtta matcher.

  • Båda lagen är sett över säsongen inblandade i matcher med strax över fem mål i snitt.

  • Färjestad har bra spets och Michael Lindqvist är en av ligans bästa forward.

  • Duon Borna Rendulic och Matias Bromé är sylvassa i Örebros offensiv.

Stark insats senast

Det har gått lite kräftgång för Färjestad såhär långt in i årets SHL-säsong, men senast mot Frölunda så lossnade det rejält och man vann på ett imponerande sätt med 3-0. Jag hoppas man ska kunna rida på den vågen lite här när Örebro kommer på besök och fortsätta att göra mål. Spetsforwarden Michael Lindqvist gjorde mål igen senast och är lagets viktigaste spelare i offensiven. Vårt spel har Färjestad löst i fyra av nio matcher, men i ytterligare två matcher har ett femte mål kommit i förlängning. I snitt blir det över fem mål per match när Färjestad spelar och en match som når det snittet är precis vad vi behöver här.

Även mellan Örebro och Färjestad brukar det kunna vara målrikt. Sju av de tio senaste mötena mellan lagen har slutat med över 4,5 mål. Färjestad har även på fyra hemmamatcher ett snitt på tre mål på egen hand. Kan man hålla det snittet kan mycket av spelet vara löst då jag har svårt att se dels att Färjestad ska hålla nollan i två raka matcher, men också att Örebro ska gå mållösa från det här mötet.

Skicklig offensiv

Örebro har även de ett snitt på över fem mål per match där man är inblandade och det är det vi får hoppas på här. Att lagen spelar en match som når genomsnitt antal mål per match man varit inblandade i. Örebro bör även de vara behjälpliga för spelet, laget har gjort tredje mest mål i ligan där endast Oskarshamn och HV71 har gjort fler. HV71 har dessutom en match mer spelad. Vårt spel löser Örebro i fem av åtta matcher såhär långt och jag tror chanserna är goda även här.

Offensivt så kommer duon Borna Rendulic och Matias Bromé att spela en avgörande roll, som så många gånger förr när Örebro spelar ishockey den här säsongen. Båda snittar över en poäng per match och kan man bidra till varsitt mål här så är mycket vunnet för spelet. Även nyförvärvet och minifloppen inför förra säsongen, Joonas Rask, har inlett mycket bra och har anpassat sig väl till SHL-spel.

Speltips.se ger tipset:

Ö 4,5 mål hos Betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 20/10 kl 17:45

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.