Real Sociedad vinner hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 20/10 kl 20.16

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Real Sociedad leder hela La Liga efter sex spelade matcher.

  • Real Sociedads försvarsspel har varit briljant i upptakten av ligaspelet. De har endast släppt in två mål på sex ligamatcher.

  • HNK Rijeka hade hela 16 poäng upp till mästarna Dinamo Zagreb förra säsongen. De slutade på en tredjeplats.

  • Den spanska klubben besitter en betydligt starkare och bredare spelartrupp än HNK Rijeka.

  • Real Sociedad har två raka segrar i bagaget.

Europa League på agendan

Under torsdagskvällen bjuds vi på en hel drös med matcher från den populära Europa League. Undertecknad har hittat ett fint spel inför tillställningen mellan kroatiska HNK Rijeka och välkända Real Sociedad. Det är inget snack om saken att Alexander Isaks gäng är solklara favoriter inför detta första gruppspelsmatchen.

HNK Rijeka och Real Sociedad bildar grupp tillsammans med Napoli och AZ Alkmaar. Grupp F som den heter, ser ut att bli en jämn grupp där Napoli och Real Sociedad är en aning favoriter på förhand. HNK Rijeka är rejäla underdogs i denna gruppen och får slå från underläge redan ifrån start. Vi tror däremot inte att den kroatiska klubben klarar av ett formstarkt Real Sociedad. HNK Rijeka slutade på en tredjeplats i den kroatiska högstaligan förra säsongen. De hade hela 16 poäng upp till mästarna Dinamo Zagreb när ligaspelet var avslutat. I skrivande stund befinner sig laget på en fjärdeplats i den nya ligasäsongen. Det har blivit fyra vinster och två förluster hittills, nu väntar däremot ett betydligt starkare motstånd. Den raka tvåan känns given inför torsdagen med tanke på den enorma klasskillnaden som råder.

Toppar La Liga

Som vi tidigare nämnde kommer Real Sociedad till torsdagens match som rejäla favoriter. Ifall den spanska klubben ska vara med i kampen om en slutspelsplats gäller det att besegra lag som HNK Rijeka. Det är endast sex gruppspelsmatcher och därmed gäller det att prestera direkt ifrån start. En liten formsvacka kan ställa till rejäla problem när man har konkurrenter som Napoli och AZ Alkmaar.

Men formen pekar spik rakt uppåt för den spanska klubben just nu. Alexander Isak och gänget hittas högst upp i La Liga efter sex spelade omgångar. Real Sociedad har presterat ypperligt medan storklubbar som Atletico Madrid och Barcelona har stött på problem. De har tillsammans med Villareal tagit vars elva poäng såhär långt men Sociedad besitter en bättre målskillnad. Försvarsspelet har varit briljant under upptakten av La Liga – deras facit på två insläppta mål efter sex omgångar talar för sig själv. Vår Alexander Isak har inte riktigt fått målskyttet att lossna men gjorde ett väldigt piggt inhopp mot Real Betis senast. Det råder inga tvivel om att Real Sociedad innehar en betydligt starkare spelartrupp än HNK Rijeka. Med en stark spelartrupp och en grym form känns den raka tvåan som ett bra val inför torsdagens batalj.

Speltips.se ger tipset:

Real Sociedad vinner hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 20/10 kl 20.16

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.