Axel Olsson|21 november, 2023, 12:30

Jag väljer att spela på Barcelona halvtid/fulltid i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Barcelona är i en storslagen form. 13 raka segrar i bagaget.

  • Frankfurt har haft det tuffare i Bundesliga. En femteplats efter åtta omgångar.

  • Barcelona har 10-0 i deras två senaste matcher mot Real Madrid och Benfica.

  • Barcelona vann med 5-0 i CL-premiären mot Benfica.

Bra start i CL

Frankfurt fick sig en bra start på det här Champions League-gruppspelet. De tog tag i taktpinnen borta mot svenska Rosengård och det gav utdelning redan i första halvlek. Frankfurt fortsatte att äga matchbilden och var det laget som skapade flest chanser framåt. Rosengård försökte hota med ett omställningsspel men fick inte riktigt rätt på det i den matchen. Tyskarna utökade ledningen i slutet och därmed räckte inte Olivia Schoughs sena reducering till några poäng. Tre viktiga poäng för Frankfurt som har en bra chans att knipa andraplatsen bakom Barcelona, särskilt efter den här starten. Frankfurt har dock haft det lite tuffare i Bundesliga där de befinner sig på en femteplats efter åtta omgångar. Det stod för en sämre start men verkar ha hittat rätt nu på senare tid, men det blir svårt att behålla den fina formen när de ställs mot ett överlägset Barcelona.

En vinstmaskin

Snacka om att Barcelona är på en helt egen nivå just nu. De är i en storslagen form och det har varit så sedan i somras. Barcelona har nämligen vunnit deras 13 (!) senaste matcher, vilket visar på deras rejäla överlägsenhet. De inledde Champions League-gruppspelet på bästa möjliga sätt med en 5-0 seger mot portugisiska Benfica. Det är nog ingen som kan ro på dem i den här gruppen och vi förväntar oss en given förstaplats för deras del. Barcelona har varit otroliga i ligaspelet där de har nio raka ligasegrar. De toppar givetvis tabellen och storkonkurrenten Real Madrid har halkat efter. Marginalen blev ännu större när dessa två möttes i helgen, då visade Barcelona sin klass genom att besegra Real Madrid med hela 5-0. Dt betyder att hemmalaget står på 10-0 i deras två senaste matcher och vi kan inget annat än att ta deras sida inför onsdagen.

fotboll, champions league damer
|
units: 2/5 - spelstopp: 21:00
Frankfurt - Barcelona
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.