Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Djurgården har löst hörnspelet i nio av deras tio senaste ligamatcher.

  • Fasta situationer är en stor del av Kalmar FF:s anfallsvapen.

  • Vi tror på två desperata lag som tävlar om väldigt viktiga poäng. Kalmar spelar för överlevnad medan Djurgården jagar en eftertraktad Europa-plats.

  • Kalmar har ett snitt på 9.7 hörnor/match den här ligasäsongen.

  • Spelet satt i deras senaste inbördes möte.

Spelar för överlevnad

Allsvenskan börjar lida mot sitt slut, men med tre omgångar kvar väntar fortfarande en nervkittlande avslutning. Malmö FF står visserligen redan som mästare men kampen om de resterande Europa-platserna samt bottenstriden är fortfarande levande. Kalmar FF är högst indragna i den stundande bottenstriden och är i ett stort behov av poäng under söndagen.

Men Kalmar står inför en tuff uppgift under söndagseftermiddagen, det ska nämligen ta sig an topplaget Djurgården som också har någonting kvar att spela för. Vi tror mycket väl att desperationen kan bli tydlig i andra halvlek och suktande av poäng kan hjälpa vårt hörnspel. Kalmar är ett lag där fasta situationer är ett viktigt element i deras anfallspel. Med kniven mot strupen måste Kalmar våga trycka framåt vid ett eventuellt underläge under matchens gång. Kalmar har ett snitt på 9.7 hörnor/match den här ligasäsongen.

Jagar en Europa-plats

Som vi tidigare nämnde har även bortalaget någonting kvar att spela för. Djurgården har inte lyckats leva upp till förra säsongen succé när de tog ett eftertraktat ligaguld, men de har fortfarande en chans att knipa en av Europa-platserna. Men då måste Djurgården få ett starkt avslut för att kunna klättra förbi Häcken och Elfsborg.

I skrivande stund hittas gästerna på en fjärdeplats i tabellen med 42 inspelade poäng. Med tre omgångar kvar och endast två poäng upp till trean Häcken är en Europa-plats fullt möjlig. Det är alltså två lag som är i stort behov av poäng under söndagseftermiddagen, men vi tror att det är gästerna som kommer äga matchbilden. Djurgården har löst hörnspelet i nio av deras tio senaste ligamatcher. Djurgården valde dessutom att testa spela med två anfallare i veckans cupmatch mot Sollentuna. Det återstår att se ifall de spelar en liknande formation mot Kalmar FF. Vi tror på ett revanschsuget bortalag eftersom att de har två raka förluster i bagaget!

Speltips.se ger tipset:

Över 8 hörnor hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 19/11 kl 17.47

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.