Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Zlatan har varit magisk den här säsongen.

  • Stora matchernas man, Zlatan Ibrahimovic älskar dessa mötena.

  • Milan leder Serie A och kan ta ett rejält grepp om man tar tre poäng här.

  • Zlatan Ibrahimovic gjorde mål senast.

  • Zlatan Ibrahimovic leder skytteligan och fortsätter producera trots sin ålder.

Chans att ta in

Visst, det känns som ett möte som kan sluta med ett stort kryss, men vi hoppas på annat. Några som också hoppas på annat är hemmalaget Napoli, som jagar Milan i toppen av Serie A. Här har man en god möjlighet att ta in poäng på ligaledaren och man känner hemmamattan bäst. Napoli har imponerat på senare tid och därför förtjänar man också en topplacering, dock så vill man nå högre. Två raka segrar och fyra av dom fem senaste matcherna har gått med tre poäng. Det skall mycket till för att slå Milan den här dagen, men man har absolut en fin chans.

Hirving Lozano har vaknat till liv i Napoli och det tackar italienarna för, han leder dessutom den interna skytteligan. Det finns dock mer klass i laget än så och det är nästan så Napoli står närmast segern här, trots att min största känsla är kryss. Jag hoppar över mer snack om hemmalaget och går istället över till bortalaget.

Tuff bortamatch

Nu har Milan chansen att visa vart skåpet skall stå och vart laget har satt sina ögon någonstans. En efterlängtad titel är iallafall i sikte för Zlatans Milan, som börjat säsongen riktigt starkt. Inte bara för att Zlatan gjort målen, utan också för att man fått ett lag som stämmer ihop bra, med flera intressanta och formstarka spelare. Ja, varför inte, Milan kan absolut utmana om titeln den här säsongen. Då krävs det dock en skadefri svensk, när Zlatan nu börjar gå mot karriärens slut blir benen lite tyngre för varje dag, eller? Zlatan står på en hel del mål redan och jag tror att det fortsätter.

Stora matchernas man, Zlatan Ibrahimovic. Vi lär få se blicken i svenskens ögon under den här matchen, för oj så viktig den är. Det här är ett tillfälle för Milan att visa kritikerna och tvekarna att man blir att räkna med, helt klart. Zlatan gör mål och vi erbjuds fina 2x pengarna!

Speltips.se ger tipset:

Zlatan gör mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 4/5 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.