Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • West Ham har löst spelet i fem av deras sex senaste ligamatcher.

  • Sheffield United har inte lyckats vinna någon av deras åtta ligamatcher den här säsongen.

  • Sheffield United har endast gjort ynka fyra mål på deras åtta ligamatcher.

  • Undertecknad anser att West Ham är det klart bättre laget när det både gäller form och spelartrupp.

  • Sheffield United förlorade med hela 4-1 mot Chelsea innan landslagsuppehållet.

Horribel start

Premier League är tillbaka och har väldigt många ögon på sig. Ett möte som dock hamnar lite i skymundan är matchen mellan Sheffield United och West Ham. Men undertecknad har hittat ett fint spel inför den här tillställningen som spelas på Bramall Lane. Hemmalaget Sheffield United var nykomlingar i Premier League förra säsongen – och oj vilke succé Wilders mannar gjorde. Sheffield United såg väldigt bekväma ut i högstaligan och presterade klart över förväntningarna som var satta.

Trots en väldigt begränsad spelartrupp lyckades Chris Wilder skapa en svårslagen grupp som jobbade extremt hårt för varandra. Nykomlingen slutade på en niondeplats med imponerande 54 inspelade poäng. Men förra säsongens succé har stannat av helt, sedan den nya säsongen drog igång har vi inte alls känt igen Wilders mannar. Sheffield United har varit urusla den här säsongen och hittas därmed på den förödande jumboplatsen. En poäng på åtta ligamatcher talar för sig själv, det återstår att se ifall Wilder kan vända den negativa trenden inom kort. Men klubben har fortfarande inte tagit en trepoängare under den nuvarande ligasäsongen.

Ett starkt försvar

Klart bättre har det gått för gästerna West Ham United som hittas på en tolfteplats i den nuvarande ligatabellen. David Moyes har väckt West Ham till liv igen genom att sätta grunden i försvarsspelet som den viktigaste faktorn. En fembackslinje och ett lågt försvarspel har varit framgången till deras elva inspelade poäng den här säsongen.

Det är fortfarande osäkert om lagets stjärna Michail Antonio är spelklar till söndagens match. Anfallaren har missat deras två senaste ligamatcher men West Ham har klarat sig bra ändå. Gästerna kommer senast ifrån en tung 1-0 seger över nykomlingen Fulham, det såg visserligen ut att bli ett oavgjort resultat när Fulham fick straff i matchens sista minut. Men yttern Lookman försökte på sig en panenka men misslyckades fullständigt och blev istället matchens syndabock. West Ham har därmed löst spelet i fem av deras sex senaste ligamatcher. Vi anser att West Ham är det klart bättre laget när det både gäller form och spelartrupp!

Speltips.se ger tipset:

X2 hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 19/11 kl 18.50

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.