Speltips:

Jag väljer att spela på under 2.5 mål. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Spela här på:

Under 2.5 mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 21/12 kl 12.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet sitter i Madrids sex senaste matcher.

  • Spelet sitter i de sex senaste matcherna lagen emellan.

  • Madrid har inte släppt in ett enda mål på tre matcher.

  • På 17 matcher har Madrid endast släppt in tio mål.

  • Betis har gjort många mål i deras senaste matcher men är det något lag som ska kunna stoppa dem så är det Atlético Madrid.

Formstarkt hemmalag

Betis hade en svag inledning på säsongen och ett tag var man nere och fajtades i den absoluta bottenstriden. Efter en imponerande seger mot Valencia för fyra omgångar sedan har de grönvita fått upp farten rejält och klättrat en del i tabellen. Närmast fick man med sig ett poäng på bortaplan mot Espanyol, förutom en viktig poäng så var det fjärde matchen i rad utan förlust. Den förlustfria sviten gör ett Betis inför La Ligas 18:e omgång placerar sig på en tolfte plats.

Kan de grönvita från Sevilla fortsätta på den ingångna vägen och ta poäng mot Atlético på söndag? Det är på förhand en riktigt tuff match men Betis är formstarka så man ska inte vara helt uträknade. Tyvärr för Betis del känns det även som att söndagens motståndare är på väg in i en positiv trend.

Ligans bästa försvar

Atlético Madrid kommer in till söndagens match med en uppåtgående trend och närmast tog man sin andra raka seger när man besegrade Osasuna på hemmaplan med 2-0. De tre poängen göt att Atlético placerar sig på en femteplats, sju poäng upp till serieledande Barcelona. Med sju poäng upp till förstaplatsen kan man ännu inte helt räkna ut Atlético till att ta hem ligan, även om väldigt mycket ska till. För att Madrid ska kunna ta igen avståndet måste man börja kryssa mindre matcher, av huvudstadslagets 17 spelade matcher har hela åtta av dem slutat med kryss.

Någonting som fungerat smärtfritt för Atlético har varit försvarsspelet, att försvara eget mål är man bäst på i hela La Liga. Under säsongen har man endast släppt in tio stycken mål, det är otroligt imponerande. I jämförelse har serieledande Barcelona släppt in dubbelt så många mål. Problemet för Madrid-laget ligger snarare i offensiven, på 17 spelade matcher har man endast gjort 18 stycken mål. Att Atlético precis snittar över ett mål framåt per match är ett stort underbetyg, speciellt för ett lag som ska vara med och utmana om ligatiteln.

Speltips.se ger tipset:

Under 2.5 mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 21/12 kl 12.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.