Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Barcelona är ett betydligt bättre lag än Valladolid.

  • Barcelona måste vinna för att hänga på i toppstriden.

  • Barcelona löser överspelet i 10 av 13 matcher den här säsongen.

  • Valladolid löser överspelet i 12 av 13 matcher den här säsongen.

  • Barcelona har gjort flest mål i ligan, Valladolid har släppt in näst flest.

Krigar i botten

Valladolid ligger för tillfället på nedflyttningsplats i La Liga och delar samma poäng med Alaves, Elche och Levante som endast klarar sig på bättre målskillnad hittills. Här ställs man såklart för en väldigt svår uppgift när självaste Barcelona kommer på besök och när man ligger i botten finns inte självförtroendet där riktigt, vilket kan innebära att det rinner iväg här.

Valladolid har förlorat sex av 13 matcher den här säsongen och förlusterna har kommit mot betydligt sämre motstånd än Barcelona och även de förluster man åkt på, på hemmaplan. Själva målspelet bör inte heller blir något större problem för Valladolid att ta sig över. Man går över linan i 12 av 13 matcher den här säsongen och man är ett av lagen som släppt in näst flest mål i ligan den här säsongen, samtidigt som man producerat några fler framåt än de flesta av bottenkonkurrenterna.

Segern vital för att hänga på i toppen

Barcelona återfinns för närvarandra på en femteplats i La Liga och det börjar nu komma till den punkten att det faktiskt krävs en seger här för att hänga på i toppen. Man har redan förlorat den här säsongen mot främsta konkurrenterna Real Madrid och Atletico Madrid. Ett Atletico som dessutom har en match att gå på gentemot Barca i nuläget. Vinner Barcelona den här matchen så är man fem poäng efter Real Madrid efter 14 matcher, en missräkning såklart, men det ökar i mina ögon vinstchansen här. Visar man inte viljan nu blir det en rejäl mellansäsong.

Själva målspelet kan Lionel Messi lösa själv mot den här typen av motstånd om han känner för det, annars kan ha ta hjälp av spetsspelare som Ansu Fati eller Antione Griezmann för att göra mål här. Barcelona löser spelet i tio av 13 matcher hittills och man har faktiskt en del problem bakåt, Fler insläppta mål än samtliga fyra lag ovanför i tabellen och även Sevilla, Getafe och Eibar har även de släppt in färre eller lika många. Mål framåt fortsätter Barcelona dock göra, flest gjorda i hela ligan tillsammans med andra giganten Real Madrid.

Speltips.se ger tipset:

Barcelona & Över 1.5 mål hos Betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 21/12 kl 12:30

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.