Speltips:

Jag väljer att spela på att Manchester United vinner. Min investering i detta spel blir 1,5/5 units!

Spela här på:

Manchester United vinner hos coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 21/12 kl 12.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet sitter i fem raka matcher lagen emellan.
  • Watford är ännu utan seger på hemmaplan.
  • Watford spelar inte bara uruselt, inför denna match dras de dessutom med en del skador.
  • Manchester United är i fin form i dagsläget och Ole Gunnar Solskjaer börjar hitta rätt.
  • Efter en rejäl skadeperiod börjar läget i truppen ljusna något.

Ser inte ut att vända

Kollar man på pappret är känslan ibland att Watford borde kunna gjort det bättre hittills. Så som det har sett ut har de verkligen inte imponerat och de låg under en lång, lång tid utan någon seger överhuvudtaget. För några omgångar sedan kom den första, då på bortaplan mot Norwich, som å sin sida inte heller imponerat nämnvärt denna säsong. För övrigt har det blivit en resultaten präglats av en majoritet förluster och en del oavgjorda matcher. Känslan är att man i denna match kommer att få det otroligt svårt, med tanke på att motståndarna kommer till spel i en betydligt bättre form och stabilare trupp-läge. Watford ligger fortfarande på tabellens absolut sista plats, och det är inte mycket som tyder på att man kommer att flytta på sig. Nio inspelade poäng på 17 omgångar säger tyvärr en del. En enda seger, sex kryss och tio förluster.

Deras enda seger kom som sagt på bortagräs, därmed står de ännu utan någon seger på hemmaplan. Watford spelar inte bara uruselt i dagsläget, inför denna match dras de dessutom med en del skador. De kommer minst sagt att få problem med ett hungrigt Manchester United, med en intention att motbevisa tvivlarna i varje match.

Till denna match får Watford alltså klara sig utan Tom Cleverley, Jose Holebas, Daryl Janmaat, Sebastian Prodl och Danny Welbeck. Osäkert är om Roberto Pereyra och Adam Masina är spelklara.

En seger hade suttit fint

Tabelläget ser successivt bättre ut för de röda från Manchester, och förhoppningsvis fortsätter man att bättra på poängsnittet. Ole Gunnar Solskjaer ser ut att ha hittat rätt med sina mannar och han kan nu ha fått ordning på maskineriet. Om fallet skulle vara så, kan United mycket ha knutit till sig en Champions League-plats när säsongen summeras. Numera har man nämligen utvecklats till ett lag som är svåra att slå, vilket man kan se på resultaten. Manchester United har nämligen inte förlorat i ligan på drygt en och en halv månad. För att vara United är det faktiskt ett gott tecken. Laget parkerar just nu på sjätteplats i tabellen, med 25 inspelade poäng via sex vinster, sju oavgjorda och fyra förluster. Visst ser topp tre ut att vara utom räckhåll, men en fjärdeplats är fullt möjlig.

Nu börjar skadeläget lätta för gästerna. Den rejäla skadeperioden går mot sitt slut, även om en del spelare fortfarande befinner sig i sjukstugan. Det är minst sagt goda besked för Ole Gunnar. Formen är som sagt fin och det talar bland annat för seger under söndagen. Dessutom har man vunnit fem raka matcher över Watford och hemmalaget har inte haft mycket att säga till om. En fin trea kommer här!

Manchester United kommer till spel utan Eric Bailly, Fosu-Mensah och Paul Pogba. Diogo Dalot är osäkra för spel.

Speltips.se ger tipset:

Manchester United vinner hos coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 21/12 kl 12.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.