Speltips:

Jag väljer att spela på att Colorado Avalanche vinner den här matchen. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Spela här på:

Colorado Avalanche att vinna hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 20/2 kl 17.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Ducks har förlorat tre raka hemmamatcher.

  • Ducks har bara vunnit en av sina fyra senaste matcher.

  • Avalanche hittade tillbaka till segerspåret senaste med en 3-1 seger över New York Islanders.

  • Avalanche har vunnit fyra raka bortamatcher.

Mycket chanser, få mål

Det känns som att det har varit ett återkommande problem under hela säsongen för Ducks och det hände även senast. Man skapar en hel del chanser men man gör för få mål. Ducks avlossade 36 skott mot Floridas målvakt Sergei Bobrovsky under 60 minuter i Honda Center, av de 36 lyckades man bara göra ett mål i vad som blev en 4-1 förlust. Det var också lagets tredje raka hemmaförlust för Anaheim som dessförinnan blev överkörda med 6-0 mot Calgary Flames senaste man spelade hemma. Efter det vann man mot Canucks innan man skulle förlora återigen mot Flames. Matchen senast var den första av sex raka som man har på hemmais och matchen mot Colorado blir nu den andra.

Det var en förhållandevis trög start på den första perioden innan Florida satte dit 1-0 genom Mike Hoffman, men Florida bänken ansåg att Hoffman var offside innan målet och man vann även det beslutet vilket gjorde det till en jämn affär återigen. Istället skulle det vara Anaheim som tog ledningen genom en projektil från rookien Max Jones som seglade in förbi Bobrovskys axel. Men det var också ungefär där det slutade vara positivt för Ducks och man skulle sedan släppa in fyra obesvarade mål och förlora matchen.

En bruten förlorarsvit

Colorado Avalanche gjorde ett mål per period och slog New York Islanders med 3-1 under natten till torsdag i Pepsi Center. Joonas Donskoi i den första, Andre Burakovsky i den andra och Gabriel Landeskog i den tredje hittade samtligen målet för att ge Avalanche en 3-0 ledning i mitten på den tredje perioden. Nathan MacKinnon och Cale Makar stod båda två för vars två assist i lagets första seger sedan den 11:e februari, det satte även stopp för en tre matcher lång förlustsvit. Colorado målvakt Pavel Francouz räddade 27 av 28 skott men fick se sin hållna nolla försvinna sent i den tredje perioden efter ett mål av New Yorks Brock Nelson. Ryan Graves och Valeri Nichushkin stod också för vars en assist för Avalanche.

Nu ger man sig ut på resande fot med nytt självförtroende och i bagaget har man fyra raka segrar på bortais. Jag tror man kommer se till att vinna det här.

Speltips.se ger tipset:

Colorado Avalanche att vinna hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 20/2 kl 17.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.