Speltips:

Jag väljer att spela Boston Bruins ML i den här matchen. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Spela här på:

Boston Bruins ML hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 20/2 kl 21.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Calgary har bara vunnit en av sina sex senaste hemmamatcher.

  • Boston har vunnit tio av sina elva senaste matcher!

  • Boston har vunnit fem av sina sex senaste bortamatcher.

  • Boston har vunnit sex av de sju senaste matcherna lagen emellan.

  • Boston har vunnit tre av de fyra senaste matcherna när man gästat Calgary.

Fem raka mål

Andrew Mangiapane stod för tre mål och en assist när Calgary Flames gjorde fem raka mål i den tredje perioden för att segla om Anaheim Ducks och vinna med 6-4 i Scotiabank Saddledome under natten till tisdag. Matthew Tkachuck gjorde ett mål och en assist för Flames som nu är 31-24-6 för säsongen och 0-4-1 på sina fem tidigare hemmamatcher. Cam Talbot i målet gjorde 26 räddningar. För Ducks del så stod målvakten Ryan Miller för 37 räddningar och laget är nu 24-28-7 för säsongen samt 2-2-2 på sina sex senaste matcher.

Mangiapane gled igenom i mitten innan han lyfte en backhand över Miller för att reducera till 3-2 efter 4:46 i den tredje perioden. 19 sekunder senare så tryckte Sam Bennet in ytterligare ett mål för att kvittera till 3-3. Efter 12:59 tryckte Tkachuck in sitt 20:e mål för säsongen på sin egen retur vilket också resulterade i 4-3 för Calgary. Monahan utökade ledningen till 5-3 kort därefter när han bröt Lindholms passning och sköt in den bakom Miller. Mangiapane gjord sedermera 6-3 och Shore skulle få in ett tröstmål i slutet för Ducks för att fastställa slutresultatet 6-4.

Pastrnak blev skillnaden

Efter att tillsammans bara lyckats kapitulera på ett av 13 power play spel så var det inte många som lämnade arenan senast och var imponerande av det offensiva spelet man bjöds på i matchen under natten till torsdag. Det var lite mål och väldigt tight under de tre första perioderna sen var det dags för David Pastrnak att göra entré i övertiden. den 23 år gamle All-Starn avslutade matchen med ett klassmål när han försiktigt smekte in pucken mellan benen på Mike Smith i Oilers målet vilket även innebar den tionde segern för Bruins på sina elva senaste matcher. Trots att övertid gav Boston en del huvudvärk i början av säsongen så innebar Pastrnaks mål deras andra raka seger på övertid. Som tidigare nämnt så var Bostons power play oerhört svagt i den här matchen men box play enheten glänste. Power play enheten gick noll för sju medans box play enheten dödade fem av Oilers sex försök. Nu möter man ett inkonsekvent Calgary och jag tror man tar sin tredje raka seger här!

Speltips.se ger tipset:

Boston Bruins ML hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 20/2 kl 21.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.