Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Osasuna löser spelet i sju av nio ligamatcher under 2021

  • Inget lag har släppt in färre mål än Sevilla i La Liga

  • Sevilla har hållit nollan i sju av de åtta senaste

  • Osasuna har tagit nio av tolv poäng de fyra senaste ligamatcherna – här lär man stå upp bra

  • När lagen möttes i höstas vann Sevilla med knappa 1-0 efter en straff

Fin form inför ett tufft spelschema

Osasuna har verkligen ryckt upp sig på senaste tiden och har nu tagit nio av tolv möjliga poäng sett till de fyra senaste omgångarna i ligaspelet. Ett extra viktigt facit med tanke på matcherna som väntar – efter att man stöter på Sevilla ska det spelas ligamatch mot Barcelona. Ska bli intressant att se hur Osasuna presterar mot sådant motstånd med tanke på hur man sett ut på sistone, man bör kunna stå upp rätt bra mot Sevilla iallafall.

Här väljer jag dock att klicka ett fint underspel. Osasuna har löst under 2,5-linan i sju av de nio matcher man spelat under 2021 och man bjuder sällan på någon vidare underhållning i form av mål. I sin senaste match besegrade man ett offensivt starkt Levante med 1-0 och man såg väldigt stabila ut där.

När lagen möttes i höstas gick Sevilla segrande med knappa siffror; 1-0 efter en straff i andra halvlek. Tror på målsnålt och tillknäppt även här.

Underspelet

Sevilla har visat sig ruskigt starka den här säsongen och man gjorde entré i CL-åttondelen mot Dortmund med huvudet högt. Trots formen och ett riktigt starkt defensivt facit lyckades man dock inget vidare – Sevilla föll med 3-2 på hemmaplan och har således rejäl uppförsbacke inför returen. Förlusten var inget man hade räknat med – Sevilla hade sju raka hållna nollor inför matchen. När det återigen är fokus på inhemsk fotboll och betydligt svagare motstånd i Osasuna räknar jag med att man återgår till att spela så som vi sett laget göra hela säsongen. En riktigt viktig match för Sevilla det här, man hoppar upp på en tredjeplats vid vinst.

Här luktar det målsnålt mellan två formstarka lag som imponerat defensivt i ligaspelet. Mitt spel blir under 2,5 mål – ett spel som bjuder på ett förvånansvärt högt odds. Två units investeras!

Speltips.se ger tipset:

under 2,5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 21/2 kl 15.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.