Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Montreal är stora favoriter.

  • Ottawa har hamnat på det förlorande spåret igen med två raka förluster nu.

  • Ottawa har förlorat 14 matcher den här säsongen!

  • Montreal har varit väldigt bra den här säsongen och slog Toronto senast.

Hittade halvt tillbaka

Auston Matthews är i form och hade två mål och två assist för att utöka sin poängsvit till 15 raka matcher för Toronto Maple Leafs när dem slog Ottawa Senators med 7-3 i Scotiabank Arena under natten till fredag. Tim Stutzle gjorde ett mål och en assist för Senators som nu är 4-14-1 för säsongen. Detta var den andra raka förlusten mot Toronto och i den tre raka matcher långa matchserien så gick dem 1-2-0. Matt Murray släppte in sex mål på 26 skott efter att ha hoppat in för Marcus Högberg som fick lämna matchen redan efter tolv minuter in i den första perioden.

Ottawa har varit rätt och slätt urusla under den här säsongen, å andra sidan kan man inte säga att dem presterat under förväntan då man inte hade några direkta förväntningar på dem. Man hittade dock formen och vann två raka matcher för en vecka sen mot Winnipeg Jets och sen en match mot Toronto innan man föll tillbaka på det gamla spåret igen med två raka förluster. Jag tror inte att man kommer vinna mot Canadiens här.

Man vinner detta bara

Brendan Gallagher bröt ett likaläge sent i den tredje perioden när Montreal Canadiens slog Toronto Maple Leafs med 2-1 i Scotiabank Arena under natten till söndag. Gallagher drämde in returen på Jeff Petrys skott från den högra sidan och pucken flög in förbi den sprattlande Frederik Andersen i Toronto-målet med 3:07 kvar av matchen för att göra Montreals andra mål i perioden. Tyler Toffoli gjorde det andra målet och målvakten Price stod för 21 räddningar för laget som nu är 9-4-2 för säsongen efter att ha förlorat två raka innan detta.

Innan matchen mot Ottawa så ska man först möta Toronto en gång till och vi får se hur det går där. Dock tror jag inte resultatet av den matchen kommer påverka speciellt mycket, jag tror fortfarande att Montreal vinner den här kampen!

Speltips.se ger tipset:

Montreal Canadiens att vinna hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 20/2 kl 11.45

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.