Speltips:

Jag väljer att spela på att Borussia Dortmund vinner matchen. Min investering i detta spel blir 3/5 units!

Spela här på:

Dortmund vinner hos betway

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 20/2 kl 22.06

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Dortmund har mäktat med makalösa 22 mål på deras fem senaste ligamatcher.

  • Werder Bremen har förlorat åtta av deras nio senaste ligamatcher.

  • Supertalangen Erling Braut Håland är namnet på allas läppar efter norrmannens två avgörande mål mot PSG.

  • Dortmund har vunnit fyra av deras fem senaste ligamatcher.

  • Werder Bremen har släppt in flest mål i hela ligan såhär långt.

Släppt in flest mål i hela ligan

Det är ingen lätt uppgift som väntar för hemmalaget Werder Bremen under lördagseftermiddagen. De ska ta sig an ett formstarkt Dortmund som nyligen besegrade PSG i Champions League. Dessutom kommer Werder Bremen till matchen med en urusel ligaform i bagaget – de har nämligen förlorat åtta av deras nio senaste Bundesliga-matcher.

Det är alltså ingen överraskning att laget befinner sig i bottenträsket efter 22 spelade omgångar. Under lördagen är det ligans målgladaste lag som tar sig an ligans svagaste försvarsspel. Werder Bremen har släppt in flest mål i hela ligan den här säsongen, hela 51 insläppta mål. Att täppa igen blir ju inte lättare när Dortmunds sylvassa offensiv kommer på besök. Undertecknad kan inte undgå den givna tvåan inför detta mötet!

Makalöst målfacit

Det norska superlöftet Erling Braut Håland har fått en riktig drömstart på sejouren i Borussia Dortmund. 19-åringen har nu gjort elva mål på sju matcher. I veckan tog sig laget an PSG i en spännande åttondelsfinal av Champions League. Stjärnduon Mbappé och Neymar hamnade i skymundan då den norska målmaskinen förde Dortmund till seger med sina två fullträffar.

Borussia Dortmund ser ruggigt starka ut för tillfället och januarifönstrets nyförvärv har verkligen höjt kollektivet. Mittfältsmotorn Emre Can har visserligen endast spelat tre fulla matcher för klubben, men tysken har satt så pass mycket avtryck att Dortmund valde att köpa loss honom ifrån Juventus. Dortmund har öst in mål under den närmaste tiden. De har mäktat med hela 22 mål på deras fem senaste ligamatcher, ett så pass bra facit ska knappast vara möjligt att uppnå. På skadelistan hittas duon Marco Reus och Thomas Delaney. Det finns chans att mittfältaren Julian Brandt är tillbaka i truppen igen efter lite skadebekymmer. Självförtroendet sprudlar i gästernas spelartrupp och vi tror på ytterligare en seger under lördagen!

Speltips.se ger tipset:

Dortmund vinner hos betway

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 20/2 kl 22.06

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.