Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Mirandes har löst spelet i deras tre senaste ligamatcher.

  • Real Zaragoza har ett snitt på 8,97 hörnor/ligamatch den här säsongen.

  • I säsongens ligaspel har Mirandes matcher ett hörnsnitt på 8,59 hörnor/match.

  • Real Zaragoza är betydligt starkare i hemmaborgen än på resande fot. De har tagit hela 22 av deras 30 poäng i hemmaborgen.

  • Spelet har suttit i Zaragozas två senaste hemmamatcher.

Spelar för överlevnad

Segunda Division har en hel del matcher kvar innan säsongen är avslutad. Det finns massvis med poäng kvar att spela om och mycket kan hända i tabellen. I skrivande stund hittas hemmalaget Real Zaragoza på en 17:e plats i Segunda Division. För Zaragoza handlar det om att säkra kontraktet i de kvarstående omgångarna.

Real Zaragoza måste vara otroligt missnöjda med deras ligasäsong hittills. Klubben var med i toppen förra säsongen och knep en av kvalplatserna. Kvalspelet blev däremot inte lyckat och Zaragoza fick fortsätta i Segunda Division. En säsong senare och nu är situationen helt annorlunda, i dagsläget är Zaragoza med i den förödande bottenstriden. Men nog om hur säsongen varit rent resultatmässigt, undertecknad har hittat ett fint hörnspel inför måndagens batalj. Zaragozas ligamatcher har ett snitt på 8,97 hörnor/match den här säsongen. Det är endast tre lag i Segunda Division som har ett högre hörnsnitt i säsongens ligaspel. Zaragoza är betydligt starkare i hemmaborgen än på resande fot, vi tror därmed att hemmalaget bidrar till vårt hörnspel!

Underskattade gäster

Medan Real Zaragoza har ett säkrat kontrakt i fokus, hittas gästerna Mirandes på en betydligt bättre plats i ligatabellen. Gästerna hittas nämligen på en niondeplats efter 29 spelade omgångar i Segunda Division. Målsättningen för de 13 kvarstående omgångarna är solklar – Mirandes vill upp till topp 6 där lagen gör upp om uppflyttningarna till La Liga.

I nuläget har faktiskt Mirandes bara fem poäng upp till tabellsexan Rayo Vallecano. Gästerna visade styrkebesked när de spelade 2-2 mot tabelltvåan Espanyol i senaste omgången. Vi anser att Mirandes är fortfarande väldigt underskattade och kan mycket väl blanda sig i den riktiga toppstriden. Nu till hörnorna, Mirandes har ett snitt på 8,59 hörnor/ligamatch den här säsongen. Ett medelsnitt i ligan, men fortfarande över vår lina inför måndagens batalj. Vårt hörnspel har suttit i Mirandes tre senaste ligamatcher.

Speltips.se ger tipset:

Över 7,5 hörnor hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 21/3 kl 10.49

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.