Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Wehen Wiesbaden kommer senast ifrån en imponerande 2-1 seger över Stuttgart.

  • Wehen Wiesbaden har mäktat med hela åtta mål på deras två senaste ligamatcher.

  • Heidenheim har släppt in mål i fyra av deras fem senaste ligamatcher.

  • Heidenheim åkte på en 3-0 förlust mot Bochum i deras senaste ligamatch.

  • Wehen Wiesbadens anfallare Manuel Schäffler har mäktat med hela 16 mål på 23 ligastarter.

Förlust i bagaget

Den tyska ligafotbollen bjuder på tre spännande matcher under fredagen. Undertecknad väljer att rikta blickarna mot andraligan och närmare bestämt mötet mellan Heidenheim och Wehen Wiesbaden. Det är två lag som befinner sig i vars en ände av den jämna 2.Bundesliga-tabellen.

Hemmalaget FC Heidenheim har stått för en stark ligasäsong hittills, just nu hittas laget på en fin fjärdeplats i tabellen. Men laget fick inte sig den starten efter uppehållet som de velat ha. Heidenheim kommer senast ifrån en 3-0 förlust mot tolfte-placerade VfL Bochum, ett blytungt poängtapp i den jämna toppstriden. Laget kommer som favoriter inför fredagens batalj, men vi tror att gästerna spräcker målbubblan ändå!

Imponerade mot tabelltrean Stuttgart

Det är klubben SV Wehen Wiesbaden som står för moståndet under fredagskvällen. Ett lag som huserar i den allt mer riskfyllda delen av tabellen, nämligen bottenstriden. I skrivande stund hittas klubben på kvalplatsen till tredjeligan. Men som sagt är tabellen oerhört jämn fortfarande och en trepoängare skulle betyda en rejäl klättring.

Trots att hemmalaget är givna favoriter inför fredagen, väljer undertecknad ett målspel på bortalaget. Vi anser att gästerna är alldeles för underskattade när vi blickar på oddsen. Wehen Wiesbadens imponerade stort i deras sista match innan de två månaders långa uppehållet. Då vann laget med hela 2-6 mot VfL Osnabruck. Nu två månader efter fortsatte gästerna på den inslagna vägen och vann med 2-1 över tabelltrean VfB Stuttgart. Vi tror att gästerna hittar nätet även under fredagen när Heidenheim står för motståndet!

Speltips.se ger tipset:

Wehen över 0.5 mål hos coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 21/5 kl 14.26

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.