RB Salzburg vinner hos betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 20/9 kl 12.12

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Maccabi Tel Aviv har haft en ganska behaglig lottning i CL-kvalet såhär långt. De står nu inför sin tuffaste uppgift när RB Salzburg kommer på besök.

  • RB Salzburg dominerar fullständigt i den österrikiska högstaligan. De har vunnit sju raka ligatitlar och jagar nu sin åttonde raka.

  • RB Salzburg stod upp väldigt bra mot topplagen i Champions League-gruppspelet förra säsongen.

  • Maccabi Tel Aviv har startat ligasäsongen med en oavgjord och en förlust på de två första omgångarna.

  • RB Salzburg har fyra raka vinster i bagaget.

Tuff uppgift

Det spännande Champions League-kvalet är tillbaka igen under tisdagskvällen. Undertecknad håller ett extra öga på första mötet mellan Maccabi Tel Aviv och gästande RB Salzburg. Det har varit enbart en match i de tidigare kvalrundorna, men nu är dubbelmötet tillbaka när Champions League-gruppspelet närmar sig. Vi är inne i den sista kvalrundan och det är alltså endast två matcher som skiljer lagen ifrån det berömda gruppspelet.

Hemmalaget Maccabi Tel Aviv spelar till vardags i den israeliska högstaligan vid namn Premier League. En liga som klubben vann överlägset förra säsongen när de plockade in starka 87 poäng. De hade hela 14 poäng ner till tabelltvåan Maccabi Haifa och vann därmed den välförtjänta titeln. Ligatiteln gav alltså laget chansen i säsongens Champions League-kval. Hittills har de fått sig en relativt behaglig lottning när de ställts mot Riga FC, Suduva Marijampole och nu senast Dynamo Brest. I den fjärde rundan väntar det stora testet, nämligen Red Bull Salzburg.  Hemmalaget har öppnat ligasäsongen med en oavgjord och en förlust efter två omgångar, vi tror att den negativa trenden hänger med in i Champions League-kvalet också.

En spännande spelartrupp

Medan hemmalaget spelar i den israeliska högstaligan så hittar vi gästande RB Salzburg i Österrikes Bundesliga. Den österrikiska högsta ligan är ingen match för RB Salzburg, där är klubben helt överlägsna när det kommer till spelartrupp och förutsättningar. RB Salzburg har vunnit hela sju raka ligatitlar och jagar den åttonde den här säsongen.

Rb Salzburg fick många blickar på sig när överraskade i Champions League-gruppspelet förra säsongen. De spelade i grupp E tillsammans med Liverpool, Napoli och Genk. De lyckades däremot inte ta sig till slutspelet men stod trots allt för flera imponerande insatser mot storlagen. Det var under den här tiden målmaskinen Erling Braut Håland fick sitt rejäla genombrott när han öste in mål för RB Salzburg i både ligaspelet och Champions League. Sedan norrmannen lämnade har anfallaren Patson Daka tagit enorma kliv i sin utveckling. Daka stod för 24 ligamål förra säsongen och är ständigt ett hot i offensiven. RB Salzburg besitter fortfarande en väldigt spännande spelartrupp och vi anser att gästerna är betydligt starkare än hemmalaget. Vi klickar i den givna tvåan inför tisdagen!

Speltips.se ger tipset:

RB Salzburg vinner hos betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 20/9 kl 12.12

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.