Rivalmöte i AFC East mellan New England Patriots och New York Jets under söndagskvällen på Gilette Stadium. Väljer att hålla mig borta från handikappspelet i den här matchen och riktar in mig på ett touchdownspel!

Match: New England Patriots – New York Jets (NFL) | Speltips: Tom Brady över 1.5 touchdowns | Odds: @1.49 | Units: 3/5 | Spelstopp: 19:00

Rygga till 1.49 hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Stora favoriter till att vinna Super Bowl, igen

New England Patriots blommar återigen ut till att bli den stora favoriten till att vinna Super Bowl. Man hade en stark försäsong där man plockade in wide receivern N´Keal Harry i den första rundan av draften och sen tog man in running backen Damien Harris i den tredje rundan för att förstärka bredden. En annan spelare man tog in var den numera ökända Antonio Brown. En man som det har blåst kring under hela uppehållet då han först blev tradead till Oakland Raiders för att sedan bli släppt av dem innan säsongen började och blev sedan upplockad av New England Patriots. Han gjorde sin första start för säsongen i den förra omgången mot Miami Dolphins där han också gjorde sin första touchdown. Men under fredagskvällen så kom beskedet att han blivit släppt även av Patriots på grund av de nya anklagelserna av sexuella trakasserier. Det är en hel del att läsa till sig om man är intresserad men jag kommer inte gå in på det mer här.

Oavsett vad så har man på de två inledande matcherna vunnit med förödmjukande siffror. I premiären vann man med 33-3 mot Pittsburgh Steelers och nu senast lät man inte Miami ens få ett poäng på tavlan när man vann med hela 43-0. New England kommer vara stora favoriter i varje match under hela säsongen och att spela på handikappsspel känns inte speciellt lockande. Jag har valt att rikta in mig på att Tom Brady kommer passa för över 1.5 touchdown i den här matchen, något han gjort i båda de inledande matcherna och jag tror inte denna matchen kommer bli något annorlunda.

Sam Darnold dras med körtelfeber

New York Jets var på förhand ett väldigt spännande lag då man tagit en tillräckligt stor mängd talang i laget för att bli en uppstickare till att nå slutspelet. Efter de inledande två matcherna kan man säga att den drömmer är så gott som borta. Quarterbacken Sam Darnold har drabbats av körtelfeber vilket är en allvarlig sjukdom som gör att han kommer vara borta runt två månader. Jets tror att det kommer gå fortare men en sån sjukdom är inget man ska stressa sig igenom direkt, tiden får utvisa helt enkelt när han är tillbaka. En sak som är saker är att man kommer få det tufft utan honom. Under hans frånvaro så kommer det att bli running backen Le´Veon Bell som får mantla det stora ansvaret och göra det bästa av situationen. Backup quarterbacken kommer sikta in sig till stor del på honom för att säkra upp och försöka skrapa fram vinster. Det kommer inte bli lätt, dessutom är deras stora defensiva spelare C.J. Mosley satt som osäker inför den här matchen då han dras med en ljumskskada.

Jag tror det här kommer bli en match med många poäng framåt för Patriots del åtminstone och vem är dirigenten för anfallsspelet? Jo Tom Brady, att han kommer kasta över 1.5 touchdowns i den här matchen känns självklart.

Speltips: Tom Brady över 1.5 touchdowns

Jag väljer att spela på att Tom Brady löser över 1.5 touchdowns i den här matchen. Här är några anledningar till varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet sitter i båda New Englands matcher såhär långt.

  • På de två inledande matcherna har Patriots gjort hela 76 poäng!

  • En av Jets bästa försvarsspelare C.J. Mosley är osäker till spel på grund av skada, hans avsaknad kommer vara av stor betydelse och Brady kommer ges mycket tid i fickan.

  • Detta är ett möte mellan två rivaler i AFC East och Tom Brady har väldigt många bra minnen mot Jets. Han har bara förlorat fyra gånger under 2010-talet.

Högst odds hittade jag 21/9 kl 11:00 hos Unibet som ger 1.49. Min investering i detta spel blir 3/5 units!

Rygga till 1.49 hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.