Helgen avslutas i Spanien, där vi tittar in matchen mellan Sevilla och Real Madrid. Ett Real Madrid som fick ett rejält åkpass mot Paris Saint Germain i veckan och som nu söker revansch i ligaspelet. Tuff utmaning och det skall krävas mycket för att slå ett formstarkt Sevilla här!

Match: Sevilla – Real Madrid (La Liga) | Speltips: Båda lagen gör mål | Odds: @1.50 | Units: 2/5 | Spelstopp: 21:00

Rygga till 1.50 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Stark inledning

Sevilla har startat säsongen mycket lovande i La Liga. Efter fyra omgångar leder man den spanska högsta divisionen, där man samlat på sig hela tio poäng. Krysset kom hemma mot Celta Vigo, men i övrigt är man alltså med vinster. Sevilla som tappade spelare som Ben Yedder inför säsongen har haft det betydligt lättare än tänkt. Efter att ha slagit Qarabag i Europa League i veckan med 3-0 så fortsätter den fina formen in i mötet mot Real Madrid. Ett Real Madrid som darrar lite efter 3-0 förlusten mot Paris Saint Germain. Sevilla kan straffa Real Madrid ännu mer här och få dom att fundera lite mer.

Ett formstarkt Sevilla har absolut stora möjligheter att utmana Real Madrid just nu. Man skall absolut inte räknas bort i giganternas skugga den här matchen. På hemmaplan är man erkänt starka, trots att poängtappet kom där. Det här är två lag som brukar slå varandra på hemmaplan, för det har man nämligen gjort i de sex senaste mötena. Sevilla har vunnit tre på hemmaplan, och så även Real Madrid. Sevilla skall inte räknas bort här och jag tror man hotar Real Madrid rejält!

Skärrat

Det är ett Real Madrid som återigen är i blåsväder. Det har varit en okej ligastart, men efter förlusten mot PSG i veckan så snackas det direkt. Zinedine Zidane tog återigen över ansvaret inför den här säsongen, men har alltså inte fått den start han velat. I veckan har flertalet personer i media pratat om hans framtid och nämner bland annat en återkomst för José Mourinho. Jag tror dock inte att det ligger så mycket sanning i dessa rykten, eftersom Zidane borde ha en betydligt större och tryggare roll i klubben än vad många tror. Nu har man istället chans att ta revansch, på sig själva och tvekarna.

Sevilla på bortaplan är ingen drömmatch för Real Madrid när revanschen skall tas. Tre förluster av tre möjliga under de senaste besöken på Ramon Sanchez Pizjuan. En tuff bortamatch alltså, men det är ett bra läge att bryta den sviten under söndagen. Som alla vet, så har Real Madrid en makalös offensiv där bland annat Eden Hazard, Karim Benzema och Vinicius brukar härja. Defensiven är minst lika stark, men har inte riktigt sett ut som det vanliga Real Madrid försvaret ännu, den här säsongen. Det återstår att se om man lyckas få till det under söndagen. Chansen är oavsett vad väldigt stor att det bli mål åt bägge håll här!

Speltips: Båda lagen gör mål

Jag väljer att spela på att båda lagen gör mål. Här är några anledningar till varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet sitter i sex av de senaste sju matcherna när Sevilla haft hemmaplan mot Real Madrid.

  • Spelet sitter i samtliga av Real Madrids ligamatcher den här säsongen.

  • Sevilla har varit mycket starka bakåt, men jag har svårt att se ett mållöst Real Madrid här.

  • Sevilla har en mycket bra form just nu och brukar ha det lätt för Real Madrid på hemmaplan.

  • Två lag med starka offensiver. Båda lagen gör mål är det stor chans på!

Högst odds hittade jag 21/9 kl 15:00 hos Bet365 som ger 1.87. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Rygga till 1.50 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.