Jag väljer att spela på att båda lagen gör mål. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Valencia har varit ett av det hetaste lagen i inledningen av La Liga.

  • Båda lagen besitter mycket kvalitet framåt i banan.

  • Valencia har gjort mål i alla deras matcher i inledningen av ligaspelet.

  • Sevilla behöver en seger för att hänga med i toppen.

  • Blgm spelet har suttit i tre av Valencias fem matcher.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Båda lagen gör mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Formstarkt bortalag

Vi har äntligen kommit fram till perioden med ligaspel under veckodagarna precis som det ska vara. I detta mötet tittar vi närmare mot La Liga när Sevilla tar emot Valencia. Det är två lag som har ambitioner att smyga med bakom det tre stora klubbarna i Spanien, för att utmana om La Liga titeln. Det gäller framförallt Sevilla som har ett av sina namnstarkaste lag på länge. Detta till trots har inte Sevilla riktigt kommit igång i inledningen. Sevilla har ändå börjat helt okej med åtta poäng på fyra matcher. Det har dock en högre nivå i sig som vi väntar på att Sevilla ska visa. I senaste matchen möte Sevilla Alexander Isaks Real Sociedad, matchen tog aldrig riktigt fart och slutade 0-0.

Valencia har varit ett av La Ligas hetaste lag i inledning av La Liga. Nya tränaren Pepe Bordalás har verkligen fått fart på den gamla storklubben. Valencia har tagit tio poäng under deras inledande fem matcher. Vi hittar Valencia på en tredje plats i tabellen, vilket sett till förväntningarna verkligen överraskat oss positivt. I senaste mötet mot Real Madrid kunde man med en seger gått upp i serieledning. Valencia såg länge ut att överraska ännu en gång när man hade en 1-0 ledning när tio minuter återstod av matchen. Real Madrid växlade då upp och vände till slut matchen till en seger. 

Blir en sevärd tillställning 

Sevilla har närmat sig de tre stora klubbarna i La Liga på pappret. Nu behöver det även visa det i form av trepoängare. Sevilla har en hängmatch som väntar mot Barcelona. Det gör att man för tillfället har en match mindre spelad. Sevilla ses som favoriter i matchen vilket de också ska göras när man kollar på trupperna. Det blir ett tufft test när ett väldigt formstarkt Valencia kommer på besök. Där Sevilla behöver en seger här för att hänga på i toppen.

Valencias offensiv har varit i strålande form under inledningen. Det har hittills hitta nätet i alla matcher i inledningen av La Liga. Det har även visat att det kan vara giftiga framåt mot tuffare motstånd som senast mot Real Madrid. Sevilla har också mycket kvalitet och en stor bredd av spelare att välja på i offensiven. Vi väntar ännu på att få se deras högsta nivå vilket jag tror kan komma i detta mötet. Givet förutsättningarna förväntar jag mig en sevärd match med mycket anfallsfotboll, där båda lagen hittar nätet!

fotboll, La Liga
|
units: 2/5 - spelstopp: 19:30
Sevilla - Valencia
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.