Match: Milan-Juventus (Serie A) | Speltips: Juventus | Odds: 1,80 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: CherryCasino

Serieledarna Juventus gästar ett ganska formstarkt Milan och det blir ett jämnt möte att vänta. Juventus har dock haft ett starkt övertag mot Milan de senaste säsongerna och det finns ett fint värde i tvåan.

13 poäng på de fem senaste matcherna har det blivit för Milan som ligger på en tredjeplats i tabellen, riktigt starkt. Det var ett bra tag sedan Milan var såhär formstarka känns det som, men nu tror jag dock förlusten kommer när man ställs mot ett ännu formstarkare Juventus, som kommer till San Siro med sex raka segrar i bagaget. Juventus toppar ligan, föga förvånande, och det ser ut att bli ytterliga en ligaseger för laget från Turin, i brist på konkurrens. Juventus är minst ett par klasser bättre än övriga lag i Serie A. Man har besegrat Milan i de sju senaste drabbningarna i ligaspelet och som det ser ut är chansen stor att det blir en åttonde seger under lördagskvällen.

Blir det Higuain som avgör för Juventus del, eller kanske Dybala som hittat formen nu på slutet? Jag tror på 1-2, lycka till vid rygg!