Match: LA Clippers-Toronto Raptors (NBA) | Speltips: Toronto +12,5 | Odds: 1,59 | Spelstopp: 04:30 | Spelbolag: 10BET

En riktigt het match att se fram emot inatt, LA Clippers och Toronto Raptors drabbar samman och jag tror det blir betydligt jämnare än vad oddsen visar.

Det blev en knapp förlust för Toronto senast mot Sacramento borta, 102-99 slutade matchen och var match in i det sista. I ärlighetens namn så säger inte den förlusten mig mycket. Toronto tycker jag har sett riktigt stabila ut under säsongen, och faktum är att man inte förlorat någon match med fler än sex poäng hittills. Den förlusten kom mot Golden State Warriors (121-127), inte mycket att säga om där. Offensiven har sett grymt stabil ut med glödhete DeMar DeRozan i spetsen. Nu ställs man mot ett formstarkt LA Clippers som vunnit 12 av 14 matcher under säsongen, att förvänta sig en Toronto-seger hade varit väl optimistiskt med tanke på hur hemmalaget presterat hittills, men ett jämnt möte kommer det absolut att bli. Självklart kommer gästerna bjuda upp till kamp.

Tar vi en titt på lagens tio senaste möten kan vi konstatera att det är en liten fördel Toronto, som vunnit sex möten. Tror som sagt man står upp bra här och utmanar, lyckas man hålla jämnt skägg med Golden State och Cleveland så tror jag absolut man täcker handicap-linan mot Clippers inatt. Jag finner fint värde på Toronto +12,5 till 1,59, känns som ett riktigt stabilt spel på förhand. Lycka till vid rygg!