Match: Monaco-Tottenham | (Champions League) | Speltips: BLGM | Odds: 1,80 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: 10Bet

Tung dag igår.. Inget verkar gå vägen den här månaden dessvärre, blir min klart sämsta månad sedan jag började här.

Hemmalaget Monaco har verkligen träffat rätt i år och segrarna radas upp en efter en just nu. De tre senaste matcher mot Lorient, Nancy och CSKA Moskva har slutat med tre storsegrar och en målskillnad på magiska 12-0. I ligan placerar man sig på en andraplats bakom Nice men kommer nog inom en snar framtid kliva förbi dom. Oavsett så tror jag till hundra procent att man löser ett mål trots att man ser att ut eventuellt vara klara för avancemang till slutspelet.

Dagens gäster Tottenham är vanligtvis bra men jag ser man faktiskt inte som favoriter här trots att man är i behov av tre poäng. Man har dippat allt för många gånger under matcherna hittills, spelat oavgjort mot West Brom, Leverkusen, Bournmouth, Leicester och vunnit med knapp marginal mot West Ham. Man har endast en seger på de åtta senaste matcherna och det var matchen mot West Ham som jag nämnde ovan. Förhoppningsvis så kommer man igång lite mer nu när Kane är tillbaka som vi vet kan göra mål utan större problem.

Det här lär bli en jämn historia, att förutspå en matchvinnare känns som ett nästintill omöjligt uppdrag och därför testar jag istället målmarknaden. Det är ju trots allt två lag som sällan har några större problem med att göra mål men kan även läcka lite bakåt ibland. Lagen har mötts fyra gånger innan och resultaten har då blivit 4-1, 1-1, 5-2 och 1-2. Jag tror stenhårt på BLGM och testar det hos 10Bet till 1,80x pengarna!