Match: San Antonio Spurs-Dallas Mavericks (NBA) | Speltips: Under 49,5 1:a quartern | Odds: 1,83 | Spelstopp: 02:30 | Spelbolag: 10BET

San Antonio Spurs och Dallas Mavericks drabbar samman inatt, och det är inget snack om att hemmalaget är stora favoriter. Jag avstår dock från 1X2-marknaden och testar poängspelet i första quartern.

Två segrar och åtta förluster på de tio senaste matcherna, det är inte fina siffror Mavericks har att presentera. Spelet har gått knackigt under säsongen, framför allt så har offensiven varit under all kritik. En enda gång på de tio senaste matcherna har man lyckats sätta fler än 95 poäng, det är illa det. Borta mot San Antonio inatt har man inte skuggan av en chans. Jag siktar in mig på poängspelet i första quartern här, linan ligger på 49,5 och jag fastnade för detta spel vid första ögonkontakten. Tror faktiskt inte på en poängrik första quarter, framför allt Dallas har tenderat att bjuda på poängfattiga första halvlekar på sistone och till 1,83 tvekar jag inte en sekund!

Under 49,5 poäng i första quartern blir mitt huvudspel i den här matchen, lycka till vid rygg!