Match: Fiorentina-Napoli | (Serie A) | Speltips: Napoli | Odds: 2,05 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: Coolbet

Tyvärr blev det inte full pott igår då Leipzig svek oss fullständigt och i synnerhet Emil Forsberg..

Hemmalaget Fiorentina vet man inte riktigt vart man har, är man att topplag eller inte? Jag vet ärligt talat inte, man är endast ett fåtal poäng bakom topp fem men man känns trots det inte speciellt starka. Visserligen har jag endast sett ett fåtal matcher laget spelat men det jag sett har inte varit något bra. Exempelvis så tittade jag när man förlorade borta mot Genoa för en dryg vecka sedan och det var bland det mest uddlösa jag sett. I helgen åkte man på ytterligare en förlust och den kom borta mot Lazio i en match som slutade 3-1. Farligheten med Fiorentina är att man aldrig riktigt vet vart dom står och har dom en bra dag så ska dom verkligen inte underskattas.

Mina solklara favoriter för dagen är Napoli, inte konstigt det med tanke på hur man imponerat den sista tiden. Man har tre raka segrar och en målskillnad på imponerande 15-3 under dessa tre matcher, varav två av segrarna kommit mot bra lag. Ikväll är behovet av en vinst dessutom större än någonsin då man vid förlust nog kan säga hejdå till Juventus och ligaguldet. Därför kommer det vara ett högst motiverat Napoli som är i storform, har ytterst få skador och som har en offensiv utan dess like.

Jag kan inte se mig Fiorentina rå på mig detta Napoli, det finns faktiskt inte på kartan just nu. Det var längesen Napoli var i en sådan form, man har allt att spela för och möter ett Fiorentina som kommer till matchen med två raka förluster. För mig blir det enkelt, jag spikar tvåan till drygt 2,05x pengarna hos Coolbet!

Alla nya spelare får 100% i bonus upp till 1000 kr hos Coolbet