Match: Torino-Genoa | (Serie A) | Speltips: BLGM | Odds: 1,65 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: Coolbet

Ytterligare ett spel har hittats i Serie A för kvällen och målspelet är det som känns allra bäst, varför kan ni läsa nedan..

Torino är ett lag som faktiskt inte är så dåliga som man ofta får höra när man hör folk prata om laget. Man har hittills under säsongen skrapat ihop 25 poäng på 17 spelade matcher ligger “endast” sju poäng bakom Milan på femteplats. Även om det blir svårt så är det ett glapp som inte är omöjligt att ta igen och kanske kan matchen ikväll vara en inledning på det. Får man lite bättre ordning på försvaret som ibland har stora problem så kan detta bli bra, för offensiven är det verkligen inget fel på. Man är ett av lagen som gjort allra flest mål i Serie A och mot Napoli senast ordnade man tre mål, trots det så slutade matchen i förlust.

Genoa är endast ett par poäng bakom Torino men jag tycker ändå att det skiljer en hel del mellan lagen. Genoa är ett lag som inte är lika jämna, man har exempelvis slagit Juventus och Milan men samtidigt förlorat mot lag man bör slå. Man bör helt klart få det riktigt tufft på bortaplan mot ett av seriens målgladaste lag men ett mål tycker jag man bör klara av.

Det är svårt att säga om det är en tillfällighet men faktum är att historiskt sett så brukar mötena lagen emellan vara väldigt målrika. De senaste sex mötena har slutat på följande vis, 3-2, 5-1, 2-1, 3-3, 2-1 och 1-1. Det kanske som att något av de resultaten är troligt även ikväll, 2-1 kanske? Torino är ett lag som både gör och släpper in väldigt mycket mål i så gott som varje match. Att det skulle sluta på ett annorlunda sätt när man möter ett lag i ungefär samma klass hittar jag ingen anledning till. Jag testar BLGM till 1,65x pengarna hos Coolbet!

Alla nya spelare får 100% i bonus upp till 1000 kr hos Coolbet