Match: Halmstad-Varberg (Superettan) | Speltips: Halmstad | Odds: 1,85 | Spelstopp: 18:59 | Spelbolag: Bethard

Bottenmötet Falkenberg-Gefle gick som vi hoppades på, X2 satt fint och dessutom till ett riktigt överodds. Idag kör vi på nytt, Halmstad som är riktigt starka på hemmaplan tar emot Varberg. Vi testar 1×2 marknaden!

Halmstad går som tåget i Superettan innehar för tillfället en andraplats, strax bakom serieledande Sirius. Jag tycker att man spelar på en riktigt hög nivå och det skulle verkligen förvåna mig ifall man inte tar en av platserna till Allsvenskan. Det som sticker ut för laget är framförallt hemmaspelet som är otroligt bra och det är inte många lag som lyckas ta poäng på Örjans Vall. Just nu har man fem raka segrar på hemmaplan och 7 utan förlust, det talar väl för sig själv.

För Varberg ser läget desto värre ut, från att ha startat säsongen på bästa sätt så har man gått ner sig och nu ser det riktigt tungt ut. Man ligger numera på nedre halvan av tabellen och hoppet om en kvalplats är som bortblåst, inte konstigt efter de senaste matcherna. Man har förlorat fyra raka matcher, bl.a mot GAIS och Syrianska vilket bör betyda att formen är helt borta. Nu ska man alltså möta ett av Superettans bästa lag, framförallt på hemmaplan och det är ett fåtal lag som tagit poäng där i år. Nja, detta blir tufft för Varberg.

Vi har alltså ett Halmstad som jagar Allsvenskan, vinner nästan allt på hemmaplan och har en trupp som håller hög kvalité i serien. Annorlunda ser det ut för Varberg, ligger i ett värdelöst läge i tabellen, förlorat fyra raka matcher och inte ett enda mål har gjorts på tre matcher. Nu får vi 1,85x på hemmasegern vilket jag tycker är klart spelvärt med tanke på statistiken vi plockar med oss. Vi testar!