Match: Lugano-Grasshoppers (Schweiz Super League) | Speltips: 1X | Odds: 1,65 | Spelstopp: 19:45 | Spelbolag: CherryCasino

I brist på andra matcher vänder jag blickarna mot Schweiz och Super League, där det vankas ett intressant möte mellan Lugano och Grasshoppers. Båda lagen har varit lite upp och ner under säsongen men formmässigt är det nog fördel hemmalaget.

Vinst, förlust, vinst, förlust, vinst, förlust, vinst. Grasshoppers sju senaste matcher, frågan är om det kan bli ojämnare än så? Ska vi följa den trenden blir det förlust här.. nej skämt åsido. Men ett jämt möte är att vänta när man gästar tredjeplacerade Lugano, ett Lugano som faktiskt vunnit sina två senaste matcher och som inte förlorat på de fyra senaste matcherna. Senast blev det en 4-1-seger i cupen och innan dess slog man St. Gallen med två mål mot noll. Grasshoppers kommer även de från en 4-1-seger i cupen, dessförinnan förlorade man borta mot Basel i ligaspelet med 3-1.

Tror faktiskt Lugano har goda chanser att ta minst en poäng sett till formen, sen har man dessutom hemmaplansfördel vilket inte får underskattas. Jag testar dubbelchansen, 1X, till 1,65 som jag tycker är väldigt lockande. Lycka till vid rygg!