Speltips:

Jag väljer att spela på att Minnesota Wild vinner den här matchen. Min investering i detta spel blir 3/5 units!

Spela här på:

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 21/1 kl 18.30

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Minnesota Wild har vunnit två av de tre senaste hemmamatcherna.

  • På dessa tre matcherna har man slagit både Tampa Bay Lightning och Dallas Stars, de sistnämnda slog man med hela 7-0!

  • Minnesota Wild vann senast lagen möttes med 3-2.

  • Detroit Red Wings har fem raka förluster.

  • Detroit har förlorat sina sju senaste bortamatcher.

Förtjänade betydligt mer

För ett lag som är i desperat behov av alla poäng man kan få så var matchen mot Florida Panthers en rejäl besvikelse. Minnesota låg under med ett mål tidigt i den tredje perioden, gjorde två snabba mål inom loppet av tre minuter för att ta ledningen. Allt detta bara för att se den ledningen försvinna med 4:08 kvar av matchen. Florida som aldrig har vunnit efter tre perioder i Xcel Energy Center gjorde det matchvinnande målet med bara 5.8 sekunder kvar av matchen, slutresultatet blev 5-4 till Panthers.

Inte nog med det så var Wild förtjänta av betydligt mer än vad man fick med sig. Man spelade mot den bästa offensiven i NHL och höll dem till 25 skott, sköt själva 33 skott på mål, gjorde ett mål med en man mindre och gjorde dessutom två power play mål. I nio av tio fall så är det receptet till en seger. Men inte den här gången, nu ställs man inför en sista utmaning innan uppehållet mot Detroit Red Wings på hemmais. Det här ska man bara vinna.

Höll siffrorna nere, i den första perioden iallafall

Detroits Red Wings lyckades hålla det målglada Colorado Avalanche i styr under den första perioden men man orkade inte med hela vägen. Efter att ha tagit med sig en 1-0 ledning in i den andra perioden så tappade Detroit det, man släppte in de nästkommande fyra raka målen och Colorado vann med 6-3 under måndagen i Pepsi Center. Forwarden Valtteri Filppula fanns med och kunde spela den här matchen trots att han fick lämna matchen innan mot Panthers med en skada men lika lyckligt var det inte för centern Frans Nielsen och försvararen Mike Green som båda fick lämna matchen. Nielsen fick lämna tidigt i den första perioden och Green i den andra. Läget är fortfarande oklart och deras möjlighet att spela mot Wild är ännu även det oklart.

Tyler Bertuzzi, Dylan Larkin och Givani Smith gjorde målen för Wings och målvakten Jimmy Howard (2-18-2) stod för 40 räddningar.

Speltips.se ger tipset:

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 21/1 kl 18.30

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.