Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • West Ham besitter en grym form just nu. Hemmalaget kommer till lördagen med fyra raka segrar i bagaget.

  • West Ham har löst spelet i deras två senaste matcher.

  • Doncaster har släppt in mål i fem av deras sju senaste matcher.

  • Doncaster Rovers spelar till vardags i den engelska tredjedivisionen League One.

  • Det råder en markant klasskillnad mellan dessa två lagens spelartrupper.

Givna favoriter

Tisdagen är kommen och vi riktar blickarna mot den engelska fotbollen som bjuder på ett fint utbud. FA-cupen står på agendan och vi håller ett extra öga på mötet mellan West Ham United och Doncaster Rovers. Dessa två lagen har tagit sig till den fjärde rundan av cupspelet, men under lördagen ska det avgöras vilket av lagen som får fortsätta cupäventyret.

West Ham går som tåget i Premier League just nu. Moyes har verkligen maximerat spelartruppen som presterar på en väldigt hög nivå just nu. Hemmalaget har fyra raka segrar i bagaget, där cupsegern mot lilla Stockport County är inräknad. West Ham kommer givetvis rotera med tanke på deras tuffa spelschema i ligaspelet. Men vi förväntar oss att spelare som Noble, Yarmolenko och Fornals kommer finnas med i startelvan under lördagseftermiddagen. Med positiva vibbar i hemmalaget väljer vi att klicka i ett målspel i första halvlek. West Ham har löst spelet i deras två senaste matcher, nu ställs dem dessutom mot ett lag från en lägre division.

Huserar i League One

Doncaster Rovers kan inte vara helt nöjda med lottning inför den fjärde rundan av FA-cupen. Laget ställs alltså mot Premier League-klubben West Ham. Det blir inte heller lättare när hemmalaget kommer till matchen med en grym form bakom sig. Gästerna Doncaster huserar till vardags i den engelska tredjeligan vid namn League One.

Ligaspelet går visserligen väldigt bra för Doncaster, just nu hittas laget på en fin fjärdeplats i tabellen. Men deras ligamotståndare är givetvis inte på den nivån som West Ham besitter. Men vi vet att cupmatcher kan vara luriga och det bjuds ofta på en del skrällar, därmed väljer vi att undvika själva 1X2-marknaden och klickar istället i ett målspel i första halvlek. Doncaster har släppt in mål i fem av deras sju senaste matcher.

Speltips.se ger tipset:

West Ham gör mål i första halvlek hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 22/1 kl 15.21

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.