Över 1.5 mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 21/10 kl 18.03

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Det är två skakiga försvarsspel som möts under fredagen. Vi tror därmed att det kommer skapas massvis med målchanser.

  • Derby County har förlorat fem av deras sex inledande ligamatcher.

  • Spelet satt i deras senaste inbördes möte.

  • Nottingham Forest har löst spelet i fyra av deras sex inledande ligamatcher.

  • Båda lagen är betydligt bättre än vad tabellen visar. Det finns fortfarande offensiv kvalitet i dessa två lagens spelartrupper.

Chans att lyfta

Championship är tillbaka under fredagen och rivstartar den sjunde omgången med ett möte på City Ground. Det är hemmalaget Nottingham Forest som drabbas samman med gästande Derby County. Vi är fortfarande i ett tidigt skede av den nya ligasäsongen men tabellen har redan spruckit upp ganska rejält. För att hitta Nottingham Forest och Derby County måste vi blicka nedåt i den stundande Championship-tabellen.

Hemmalaget Nottingham Forest har inte alls kommit upp i den nivån de brukar hålla. Klubben har etablerat sig till ett lag på den övre halvan som även är med och tävlar om de eftertraktade kvalplatserna. Nottingham Forest var ytterst nära Premier League-kvalet förra säsongen men Swansea tog den sista platsen på grund av en bättre målskillnad. Besvikelsen har även satt sin prägel på inledningen av den nya ligasäsongen. Hemmalaget inledde med fyra raka förluster i ligaspelet och var totalt uddlösa framåt. Det har visserligen funnits några ljusglimtar i deras två senaste omgångar där de skrapat ihopa fyra poäng. Under fredagen har Nottingham Forest en ypperlig chans att lyfta när de ställs mot ett formsvagt motstånd. Hemmalaget besitter mer kvalitet än vad som syns i tabellen, därmed tror vi att Forest kommer bidra till vårt överspel!

Horribel ligastart

Likt hemmalaget Nottingham Forest har även Derby County fått sig en svag start på den här ligasäsongen. Tränaren Philip Cocu tog över rodret förra sommaren och ledde laget till en tiondeplats i Championship. Cocu fick även förtroendet att leda laget den här säsongen men nederländaren sitter inte lika säkert efter sex omgångar.

Klubben Derby County har ambitioner att vara med i toppen av tabellen och slåss om de eftertraktade kvalplatserna. Men Cocu och hans gäng hittas i den andra änden av tabellen efter sex spelade omgångar. Derby County har varit totalt uddlösa och inte alls fått rätt på anfallsspelet hittills. Trots Wayne Rooneys enorma erfarenhet har Derby endast gjort två mål på deras sex inledande ligamatcher. Den enda ljusglimten är 0-1 segern över topplaget Norwich City för några omgångar sedan. Det är två formsvaga lag som drabbas samman under fredagskvällen och vi blickar mot ett spännande överspel. Med två skakiga försvar tror vi att det kommer skapas massvis med målchanser under fredagen!

Speltips.se ger tipset:

Över 1.5 mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 21/10 kl 18.03

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.