sassuolo vinner hos coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 21/10 kl 20.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Sassuolo har imponerat stort inledningsvis med tre vinster och ett kryss

  • Sassuolo har gjort fyra mål i tre raka matcher (!), överlägset flest i hela Serie A under de tre senaste omgångarna

  • Torino ligger sist i Serie A efter att ha inlett med tre raka förluster

  • Sassuolo vann med 2-1 senast lagen möttes

  • Torino har släppt in sju mål på två matcher och ställs mot ett Sassuolo som öser in mål

Ännu en seger att vänta!

Sassuolo fortsätter klättra i slutplaceringarna i Serie A, där man nu i somras lyckades säkra en åttondeplats när säsongen summerades. Högst imponerande med tanke på hur många storlag det finns i ligan, men samtidigt inte speciellt förvånande. Sassuolo levererar – man spelar riktigt bra fotboll, i synnerhet offensivt. Ny säsong och nya tag för laget nu, och det har gått riktigt bra inledningsvis. Ett kryss i första omgången mot Cagliari har följts upp med tre raka segrar, vilket har resulterat i att Sassuolo ligger på en andraplats i tabellen strax efter Milan.

Nämnvärt är då även att det knappast rör sig om några små vinstmarginaler, Sassuolo har fullkomligt öst in mål. Faktum är att man gjort fyra mål framåt i tre raka matcher inför fredagens möte – inget annat lag i serien kommer speciellt nära de siffrorna. Caputo har hunnit göra fyra mål hittills, och Berardi har gjort mål i tre raka han med. En formstark Sassuolo-offensiv mot ett högst sårbart Torino.

Inlett svagt

Förra säsongen blev allt annat än en succé för Torino som hamnade på en sextondeplacering (!), endast fem poäng ifrån att åka ur italienska högstadivisionen. Det kommer alltså inte som en chock att Torino inlett väldigt svagt även här. Tre omgångar in och Turin-laget har inte lyckats spela hem en enda poäng, man ligger sist i tabellen och defensiven läcker rejält. Andrea Belotti, lagets stjärna i offensiven, har tryckt in fyra mål på två matcher, men det har inte räckt till några poäng. Torino har släppt in sju mål i de två senaste.

Skillnaden på formen lagen går in på planen med under fredagen är alltså dag och natt. Sassuolo går som tåget för tillfället och ett krisande Torino ska inte lyckas sätta stopp för det maskineri Sassuolo visat sig vara. Här råder det alltså inte något snack om saken – rak hemmaseger klickas till ett fullt godkänt odds!

Speltips.se ger tipset:

sassuolo vinner hos coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 21/10 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.