Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Senaste två matcherna lagen emellan har slutat 0-0.

  • Spelet sitter i fem av Göteborgs sex senaste ligamatcher.

  • Viktiga poäng på spel – här kommer inget av lagen ta för stora risker.

  • Spelet sitter i två av Häckens tre senaste matcher.

  • Närmast lyckades Göteborg hålla nollan borta mot Helsingborg.

Prekärt läge för hemmalaget

Allsvenskan närmar sig sitt slutskede, och med tre omgångar kvar av säsongen hittar vi Göteborg fjärde sist i tabellen. Prekärt läge för Blåvitt som är i stort behov av poäng när man välkomnar Häcken på måndag. Efter en lång rad poängtapp plockade Göteborg tre blytunga pinnar när man besegrade bottenkonkurrenten Helsingborg på bortaplan. Den efterlängtade segern skapade Blåvitt ett mindre andrum och ner till kvalplatsen är det nu tre poäng. Ytterligare ett poäng ner är det till platserna som skickar Göteborgarna direkt ner till superettan. 

Inför måndagens derbymöte väntar undertecknad sig en ganska tillknäppt matchbild. Göteborg imponerar inte i sin offensiv så här gäller det för blåvitt att spela en riskminimerande fotboll i ett försök att hålla nollan. Om vi tittar på de senaste derbymötena har det onekligen varit målsnåla tillställningar. Förra säsongen slutade bägge matcherna lagen emellan 0-0. Vi tror historien upprepar sig och klickar i att det blir under 2.5 mål! 

Gästerna går för silver

Det är skilda världar inför måndagens Göteborgsderby. Gästande Häcken hittar vi nämligen tio placeringar före Blåvitt på en tredjeplats i tabellen. Med endast två poäng upp till tabelltvåan Norrköping har Häcken stor chans att knipa en silvermedalj. Om Häcken ska lyckas knipa andraplatsen gäller det att man avslutar säsongen på bästa sätt. Formen hos Häcken är inget vidare som endast har en seger på sina fem senaste matcher. Den efterlängtade segern kom närmast när man besegrade Östersund med uddamålet. Tre viktiga poäng för Häcken som är jagade av flera lag bakom i tabellen. 

Måndagens match är otroligt viktig för Häcken. Viktigare än att nå andraplatsen är att behålla tredjeplatsen som innebär spela i Europa nästa säsong. Häcken har varit bättre än Blåvitt i år men ett derby är alltid och derby och matchen känns på förhand jämn och öppen. Häcken är ett av allsvenskans bästa lag i defensiven och mot ett offensivt svagt blåvitt bör man hålla nollan. Underspelet känns givet och vi klickar i att det blir under 2.5 mål!

Speltips.se ger tipset:

Under 2.5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 22/11 kl 10.30

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.