Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Lille har endast förlorat en av deras 16 ligamatcher den här säsongen.

  • Montpellier har varit urusla på hemmaplan under den närmaste tiden. De har förlorat fyra av deras fem senaste hemmamatcher.

  • Lille har vunnit tre av deras fyra senaste ligamatcher.

  • Spelet satt i deras senaste inbördes möte, då vann Lille med 2-1.

  • Lille har släppt in minst mål i hela ligan tillsammans med PSG.

Urusla på hemmaplan

Det vankas toppmöte i franska Ligue 1 under onsdagskvällen. Det är hemmalaget Montpellier som tar emot serieledarna Lille på Stade de la Mosson. Dessa två lagen drabbas samman i den 17:e omgången av Ligue 1. Montpellier brukar ligga på den övre halvan av tabellen men har inte riktigt haft spetsen för att utmana om Europa-platserna.

Men den här säsongen har Montpellier chansen att hänga med i toppen av tabellen. I skrivande stund hittas laget på en sjätteplats i tabellen med 27 inspelade poäng. Just nu har de endast ett poäng upp till fyran Marseille som innehar Europa League-placeringen. Men ifall Montpellier ska kunna hänga på i toppen måste laget förbättra sitt hemmafacit. Laget har varit urusla på hemmaplan och har förlorat hela fyra av deras fem senaste ligamatcher där. Men vi tror inte att Montpellier vänder den negativa trenden när serieledarna Lille kommer på besök.

Succén fortsätter

Det är serieledarna Lille OSC som kommer till staden Montpellier under onsdagskvällen. Det har gått 16 omgångar av Ligue 1, men wow vilken säsong Lille har gjort hittills. För det neutrala ögat ser det äntligen ut att bli en kamp om ligatiteln i Ligue 1, en titeln som Paris Saint Germain joggat hem i vissa säsonger. Lille OSC har varit fullständigt briljanta och spelat in hela 33 poäng hittills.

I nuläget befinner de sig högst upp i tabellen, men konkurrenter som Lyon och PSG jagar tätt bakom. Det är alltså viktiga poäng som står på spel under onsdagskvällen när de gästar hemmasvaga Montpellier. Lille har endast förlorat en av deras 16 ligamatcher den här säsongen, därmed känns insatsen tillbaka vid oavgjort som ett bra val inför den här tillställningen. Gästerna besitter en väldigt spännande trupp där flera spelare har tagit enorma kliv den här säsongen. Vi väljer att klicka i DNB-spelet till gästernas favör!

Speltips.se ger tipset:

Lille DNB hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 22/12 kl 10.25

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.