Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Norwich har tre raka segrar i bagaget. Sju mål framåt och två hållna nollor.

  • Duon Pukki och Buendia har mäktat med 24 mål och elva assist i ligaspelet. Dessa två spelarna håller PL-klass.

  • Birmingham har endast vunnit en av deras sju senaste ligamatcher.

  • Det råder klasskillnad mellan dessa två lagen när det kommer till både form och spelartrupp.

  • Birmingham har endast gjort ett mål i deras tre senaste ligamatcher.

Hittas i riskzonen

Serieledarna Norwich City reser till St Andrew’s för att ta sig an bottenlaget Birmingham City under tisdagskvällen. Birmingham City kommer få det hett om öronen när ett formstarkt Norwich City står för motståndet. Birmingham har inte kommit tillrätta den här ligasäsongen och hittas därmed i botten av Championship för tillfället.

Läget ser inte så bra ut för Birmingham City som kommer behöva kämpa för sin överlevnad under resterande delen av säsongen. Bottenkonkurrenterna har spelat färre matcher än Birmingham och de blåklädda är i stort behov av poäng. Men det har varit klasskillnad mellan gästande Norwich och hemmalaget Birmingham. De sistnämnda har endast vunnit en av deras sju senaste ligamatcher, vinsten kom senast mot Sheffield Wednesday där motståndarna fick syna det röda kortet i matchens 50:e minut. Norwich offensiv är sylvass just nu och vi väljer att syna den raka tvåan!

Serieledarna går som tåget

Som vi tidigare nämnt är gästerna Norwich urstarka den här säsongen. De har vässat formen och kommer till tisdagen med tre raka segrar i bagaget. Ifall Farkes mannar kan behålla en någorlunda form under resterande delen av säsongen kommer uppflyttningen till Premier League bli ett faktum. Det är aldrig lätt att studsa tillbaka direkt upp i högstaligan efter en nedflyttning, men Norwich är på god väg till att klara den här bedriften.

Spelare som Teemu Pukki och Emiliano Buendia har varit formidabla för Norwich den här säsongen. Tillsammans har de mäktat med 24 mål och 11 assist i ligaspelet. Sju mål framåt i deras tre senaste ligamatcher och två hållna nollor, deras facit talar för sig själv. Vi väljer att syna favoritskapet och klicka i den raka vinsten till gästernas favör!

Speltips.se ger tipset:

Norwich vinner hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 21/2 kl 09.18

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.