Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Bayern kommer med svag form efter att först ha kryssat mot svagt ligamotstånd och sedan förlorat mot Frankfurt

  • Lazio har nätat i 27 (!) raka matcher

  • De två målmaskinerna Immobile och Lewandowski ställs mot varandra

  • Bayern levererar alltjämt framåt men har sett skakiga ut defensivt sedan årsskiftet

Spännande möte

Det har blivit dags för Lazio att göra sig redo inför säsongens största match hittills då man välkomnar Bayern under tisdagskvällen. Här kliver italienarna in som stora underdogs, men helt chanslösa är man definitivt inte. Även om Lazio inte gör en lika stark säsong som förra så har man ett riktigt bra lag som på sin dag kan mäta sig med de flesta. Formen är dessutom fullt godkänd, man har seger i tre av de fyra senaste matcherna där undantaget var en förlust mot starka Inter. På hemmaplan bör man kunna stå upp bra mot Bayern, i synnerhet med tanke på tyskarnas form. Kan bli ett jämnt, spännande möte det här!

Lazio står inför en tuff uppgift i att försöka undvika att släppa in blytunga bortamål, men att man själva lyckas leverera offensivt ska inte vara några större bekymmer. Lazio har nätat i hela 27 (!) raka matcher, vi får gå tillbaka till oktober månad för att hitta en match i vilken Lazio blivit nollade i. Här får Bayern passa sig för Immobile och hans kompanjoner!

Mål åt båda håll!

Bayern München är fortsatt serieledarna hemma i Bundesliga, men på senaste tiden har man låtit andra lag komma ikapp. Sedan årsskiftet har man inte gått alls lika starkt i ligaspelet som tidigare och formen inför mötet mot Lazio är lite oroväckande för tyskarna. Kryss mot bottenlaget Arminia Bielefeld följdes upp med förlust mot Eintracht Frankfurt, och det är med den formen man beger sig till Italien. Bayern har sett allt annat än stabila ut defensivt när skickliga offensiver står på andra sidan planen – även om lagets offensiv oftast täcker upp för baklängesmål.

Har svårt att se något av lagen hålla tätt bakåt här. Att båda lagen hittar nätet klickas till ett riktigt fint odds – jag går in med två units.

Speltips.se ger tipset:

båda lagen gör mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 21/2 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.