Lördagen är kommen och Premier League är tillbaka. Det är dags för omgång 27 och vi riktar blickarna till King Power Stadium där Leicester tar emot Crystal Palace. En spelarspecial klickas!

Match:Leicester-Crystal Palace(Premier League) | Speltips: Maguire under 64.5 passningar | Odds: @1.83 | Units: 3/5 | Spelbolag: Bet365 | Spelstopp: 18:30

Två lag från mittenskiktet

Leicester tar alltså emot Crystal Palace hemma på King Power Stadium klockan 18.30 under lördagskvällen. Ett möte som Leicester haft svårigheter med under den närmaste tiden. Bortalaget Crystal Palace har vunnit de tre senaste inbördes mötena, där Leicester fått syna det röda i hela två av dem. I tabellen ligger de två lagen väldigt snarlikt, Leicester ligger en placering före med fem poäng mer än gästerna, men lagets form börjar se väldigt oroväckande ut för Leicester City. Laget har fem förluster och ett oavgjort i sina sex senaste matcher, en negativ trend The foxes måste vända på direkten ifall en klättring i tabellen ska uppnås.

Gästerna Crystal Palace har växt under säsongens gång, lagets förbättrade form har gjort att de ryckt ifrån den förödande bottenstriden, men nedre halvan av Premier League tabellen är otroligt tajt. Crystal Palace ligger just nu på en trettonde plats men har endast tre poäng ner till Southampton som besitter en av nedflyttningsplatserna. The Eagles kommer senast ifrån en 0-2 vinst mot Doncaster Rovers i FA-cupen där Max Meyer och Jeffrey Schlupp stod för vars ett mål.

Harry Maguire

Under morgondagen riktar vi blickarna mot Leicesters mittbackskugge, Harry Maguire. Den engelska mittbacken har utvecklats till en vital spelare för lagets defensiv. Fotbollsvärlden fick speciellt upp ögonen för den långa 25-åringen under sommarens fotbolls VM. Maguire stod för ett magnifikt VM och blev en av landets stora hjältar på grund av nickmålet mot Sverige bland annat. England stod för ett fint mästerskap och tog sig hela vägen till semifinalen, ett resultat som både spelarna och fansen var nöjda med. Vilken resa Magurie har haft, engelsmannen åkte till VM 2014 i Polen som en supporter för att stötta sitt landslag, fyra år senare är Maguire en av nästa VM:s största utropstecken, och älskad av hela nationen. I årets ligaspel har Maguire startat i 21 matcher, han har missat några på grund av skada. Harry har ett snitt på 42.1 passningar/match i ligan den här säsongen, med en lyckad passningsprocent på 83%. Maguire har löst under 64.5 passningar i 18 av hans 21 ligamatcher. Nu ställs hans Leicester mot ett jämn bra Crystal Palace, jag förväntar mig en svängig match där bollinnehavet delas av de två lagen.

Speltips: Maguire under 64.5 passningar

Jag väljer att spela Maguire under 64.5 passningar. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Maguire har löst under 64.5 passningar i 18 av hans 21 ligastarter den här säsongen.

  • Maguire snittar 42.1 passningar/match i ligan den här säsongen.

  • Leicester inne i en oerhört dålig form, förlorat fem av deras sex senaste matcher.

  • Crystal Palace har ryckt upp sig rejält, förväntar mig en svängig match där bollinnehavet delas jämnt mellan de två lagen.

Högst odds hittar jag hos Bet365 som ger 1.83. Min investering i detta spel blir 3/5 units!

Rygga till 1.83 hos Bet365

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.