Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelbolagen är ute och cyklar, oddset på Toronto är alldeles för högt.

  • Toronto har bara förlorat tre matcher den här säsongen.

  • Maple Leafs har tre raka segrar.

  • Lagen har mötts två gånger den här säsongen och Toronto har vunnit båda.

  • Flames förlorade med 7-1 senast mot Oilers.

Auston Matthews briljerar

Auston Matthews gjorde två mål och två assist för att utöka sin personliga poängsvit till 16 raka matcher när Toronto Maple Leafs slog Montreal Canadiens med 5-3 i Bell Centre under natten till söndag. Matthews har nu gjort 28 poäng den här säsongen varav 18 är mål och tio är assist. Detta var hans andra raka fyrapoängs match och hans sjunde totalt i NHL vilket också kom nu i hans 300:e match. Mitchell Marner gjorde ett mål och stod för två assist samtidigt som målvakten Frederik Andersen gjorde 30 räddningar för Toronto som nu vunnit tre raka matcher.

Det behövs inte direkt någon introduktion längre för Toronto Maple Leafs, deras säsong har varit outstanding. Laget har en bra kemi och man spelar fartfylld anfallshockey som uppenbarligen fungerar väldigt väl sett till deras resultat. Laget har tre raka segrar och har vunnit båda mötena mot Calgary den här säsongen, ett enkelt valt av sida här helt enkelt.

Svår förlust att smälta

Connor McDavid rånade Calgary på en bra match med sitt äkta hattrick och fem gjorda poäng när hans Edmonton vann med hela 7-1 i Rogers Place under natten till söndag för att ta sin andra raka seger mot Calgary. Andrew Mangiapane gjorde det enda målet för Calgary och Jacob Markström släppte in fem mål på 15 skott innan han blev ersatt av David Rittich efter 8:17 i den andra perioden. Rittich gjorde sju räddningar under sin tid på isen, laget är nu 8-9-1 för säsongen och har förlorat fyra av de fem senaste matcherna.

Förutom att laget har förlorat fyra utav de fem senaste matcherna så är en 7-1 förlust svår att smälta, man blev helt enkelt överkörda. Det kan inte vara någon bra stämning i omklädningsrummet efter det och enklare blir det inte när man inser att det är Toronto som står för motståndet i nästa match. Vinst för hemmalaget är att vänta till ett otroligt bra odds.

Speltips.se ger tipset:

Toronto Maple Leafs att vinna hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 23/2 kl 18.45

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.